Duško Tošić nasrnuo na suprugu: Jelena Karleuša sve prijavila policiji

08.06.2024

12:00

By

Ljubavni život Duška Tošića

ATA IMAGES

Karleuša

Sukob Tošića i Karleuše dobio je novi epilog! Kako prenose mediji, Jelena Karleuša prijavila je, navodno, još uvek zakonitog supruga Duška Tošića policiji za nasilje. On je, navodno, priveden na saslušanje, a kako još prenose mediji, navodno je bio u alkoholisanom stanju.

Sukob Tošića i Karleuše postaje alarmantan, u sve umešana i policija

Policija je po prijavi odmah izašla na teren gde je zatekla pevačicu sa prijateljem N.J. Oni su naveli policiji da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu, pa ne čudi što su Jelena Karleuša i Duško Tošić ponovo u žiži javnosti.

Sukob Tošića i Karleuše

JK i DuškoInstagram

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, kako tvrde domaći mediji, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu. Jelena nema vidne povrede po telu, dok njen prijatelj ima ogrebotinu u predelu brade i vrata. Bivši fudbaler će dalje u policiji dati izjavu povodom ove prijave koja je jasan pokazatelj da sukob Tošića i Karleuše ne jenjava.

Pročitajte i – Prošla sam kroz pakao – Jelena Karleuša kaže da je istina uvek koštala u životu

– Žene greše. Žene mogu da dozvole da ih neko ne voli, ali ne smeju da dozvole da ih muškarci ne poštuju – istakla je Jelena Karleuša na svojoj zvaničnoj Instagram stranici.

Sukob Tošića i Karleuše eskalirao, pevačica se hitno oglasila

Podsetimo, Duško Tošić je pre nekoliko nedelja prvi put javno naglasio da mu je u interesu da se od Jelene razvede sporazumno što pre.


Naime, Duško Tošić je objasnio da mu je zbog dece u interesu da se od Jelene razvede sporazumno, ali da to navodno nije moguće zbog nje. Međutim, pevačica povodom teme razvod Jelene Karleuše ima potpuno drugačiju verziju. Ona je najpre pokazala prepisku s Duškovim advokatom u kojoj zahteva da se razvod Jelene Karleuše ubrza, a sada je sama sebi dala vetar u leđa da rat sa i dalje zakonitim suprugom izdrži bez vređanja i skandala.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije