Prošla sam kroz pakao: Jelena Karleuša kaže da je istina uvek koštala u životu

07.06.2024

19:35

By

Nova objava Jelene Karleuše

Instagram

Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša bila je svojevremeno gost emisije „Hit-tvit“ na televiziji Pink. Ona je bila u društvu novinara Dragana Vučićevića i Milomira Marića.

Jelena Karleuša iznela nepoznate detalje

Jelena Karleuša u Hit tvitu

Printscreen

Karleuša je rekla da ne zna ni jednog opozicionog kandidata vrednog pomena.

– Oni ne mogu ni da se saberu, a i nemju ni jednog harizmatičnog kandidata koji bi bio lider. Nikoga ne kritikujem i ne vređam. To im je moj savet – da nađu jednog harizmatičnog lidera – istakla je Karleuša.

Jelena Karleuša više ne krije ni jednu jedinu tajnu

– To što sam ja pevačica, što sam žensko, plavuša…bila sam linčovana. Tu su oni sa mnom završili. Linčovali su me samo zato što sam iznela mišljenje da predsednik Srbije nije kriv za ubijanje dece i masakr. Moja porodica i ja smo prošli pakao. Niko me nije zaštitio od udruženja za prava žena – naglasila je Karleuša.

Jelena Karleuša u Hit tvitu

Antonio Ahel/ATAImages


– Prošla sam pakao samo zato što sam iznela svoje mišljenje. Ako je to njihova politika, onda su jasni razultati izbora. To što oni rade narod ne voli i oni ih neće i to se vidi na izborima.

Pročitajte i – I Jelena Karleuša je nekada konzumirala meso – Obavezno isprobajte recept za najsočniji biftek sa šampinjonima

Podsetimo, Jelena i njen suprug Duško više ne kriju da se razvode, a tim povodom oboje su se oglašavali u poslednjih nekoliko dana:

– Samo da izdržim sva iskušenja i izazove, da budem dobar čovek i kad bih najradije bila loš, da prećutim ono što se ne govori, da ne osetim mržnju i želju za osvetom – napisala je Jelena Karleuša nakon što je Duškova verzija razvoda postala prva tema, pa nastavila:

– Neka mi univerzum da snagu da sve koji mi čine zlo razumem, neka mi život da snagu da sve svima oprostim, to je moja pobeda – zaključila je ona na temu razvod Jelene Karleuše koja je goruća od ranog jutra u svim medijima.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije