Jelena Karleuša očajna zbog razvoda: Neka mi univerzum da snagu…

27.05.2024

15:00

By

Razvod Jelene Karleuše

Bojan Vuković

Razvod Jelene Karleuše ponovo je u fokusu

Jelena Karleuša i Duško Tošić u poslednja dva dana javno se obračunavaju i izbacuju u medije sav prljav veš iz braka koji i dalje važi, ali samo na papiru. Drugim rečima, na snazi je ponovo razvod Jelene Karleuše, a čini se da će sada pop diva i bivši fudbaler ići do kraja.

Razvod Jelene Karleuše zanima čitavu javnost u regionu

Najpre je Duško Tošić sinoć objasnio da mu je zbog dece u interesu da se od Jelene razvede sporazumno, ali da to navodno nije moguće zbog nje. Međutim, pevačica povodom teme razvod Jelene Karleuše ima potpuno drugačiju verziju. Ona je najpre pokazala prepisku s Duškovim advokatom u kojoj zahteva da se razvod ubrza, a sada je sama sebi dala vetar u leđa da rat sa i dalje zakonitim suprugom izdrži bez vređanja i skandala.

Razvod Jelene Karleuše

Jelena samu sebe bodriInstagram

– Samo da izdržim sva iskušenja i izazove, da budem dobar čovek i kad bih najradije bila loš, da prećutim ono što se ne govori, da ne osetim mržnju i želju za osvetom – napisala je Jelena nakon što je Duškova verzija razvoda postala prva tema, pa nastavila:

Razvod Jelene Karleuše

– Neka mi univerzum da snagu da sve koji mi čine zlo razumem, neka mi život da snagu da sve svima oprostim, to je moja pobeda – zaključila je ona na temu razvod Jelene Karleuše koja je goruća od ranog jutra u svim medijima.


Pročitajte i – Tošić konačno progovorio o razvodu od Karleuše – Duško priznao sve o odnosu sa Severinom

Podsetimo, Tošić se juče po prvi put oglasio i za Kurir izneo svoju istinu o razvodu od Jelene Karleuše:

I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih – otkrio je Tošić za Kurir.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM/B.V.

Još iz kategorije