Tošić konačno progovorio o razvodu od Karleuše: Duško priznao sve o odnosu sa Severinom

26.05.2024

22:15

By

Komšije Duška Tošića

Bojan Vuković

Razvod Duška Tošića od Jelene Karleuše je prva tema

Razvod Duška Tošića od Jelene Karleuše ponovo je prva tema u medijima. Fudbaler Duško Tošić javno je priznao da su pregovori o razvodu u toku, a dotakao se i svog odnosa sa pevačicom Severinom Vučković o kojem bruji region nekoliko dana.

Razvod Duška Tošića zanima javnost u regionu

Podsetimo, Duško Tošić oglasio se juče i priznao da je bilo dopisivanja sa Severinom, a potom otkrio i detalje, kao i zbog čega je kontaktirao s pevačicom. Danas je pak ponovo na tapetu tema razvod Duška Tošića.

Razvod Duška Tošića

Karleuša i DuškoATA IMAGES

– Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih – otkrio je on za Kurir govoreći o odnosu sa Jelenom Karleušom.

Pročitajte i – Duško Tošić krije jezivu prošlost – Karleušin suprug po prvi put otvorio dušu

Što se pak Severine tiče, Tošić tvrdi da je hteo da je angažuje da peva na jahti za fudbalere u Istanbulu, međutim, poruke koje su se pojavile ne govore baš tome u prilog.

Pročitajte i – Duško Tošić napustio vilu na Dedinju u kojoj živi sa Jelenom – Bivši fudbaler je ovde pronašao mir

– Kako si, Seve? U Beogradu si? – napisao je Tošić.


– Oprostite, ali ne razumem šta hoćete? Mi nismo poznanici, a ne prijatelji. Ako ste ovako navikli pisati ženama, nisam od tih i nemojte to raditi – odgovorila je Severina.

– Ok, Seve – uzvratio je Duško, ali tu se nije zaustavio budući da joj se ponovo javio.

– Pijemo kafu? – pitao je, a Severina je sve to pokazala tokom javnog rata sa Duškovom još uvek zakonitom suprugom Jelenom Karleušom od koje fudbaler želi sporazumni razvod.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije