Duško Tošić krije jezivu prošlost: Karleušin suprug po prvi put otvorio dušu

06.05.2024

14:11

By

Želja Duška Tošića

Prošlost Duška Tošića nije bila nimalo laka

Prošlost Duška Tošića nije imala potencijal koji je bivši fudbaler ostvario

Duško Tošić rođen je 19. januara 1985. godine u Zrenjaninu. Seniorsku karijeru započeo je u OFK Beogradu, a do 2021. je nastupao u dresovima francuskog Sošoa, nemačkog Verdera, engleskog Kvins Park Rendžersa, beogradske Crvene zvezde, turskog Bešiktaša i kineskog Gvandžua. Međutim, pre toga prošlost Duška Tošića nije bila nimalo laka, koji sada uživa na luksuznim destinacijama i imućan je.

Prošlost Duška Tošića

Krajem januara 2021. godine Fudbalski klub Kasimpaša saopštio je da je u svoje redove doveo srpskog defanzivca Duška Tošića. Ugovor je potpisan do kraja sezone, a Tošić je u Tursku stigao kao slobodan igrač. Nekoliko dana pre toga u javnosti se spekulisalo o njegovom eventualnom prelasku u Crvenu zvezdu, pa je mnoge navijače „crveno-belih“ razočarala njegova odluka da i dalje igra u inostranstvu.

Pročitajte i – Tara Simov van sebe na Vaskrs – Završila u zatvoru, pa pomenula samoubistvo

Međutim, fudbaler je već bio u poznim godinama kada je potpisao za turski klub, odigrao je samo 10 mečeva, a onda se otisnuo u menadžerske vode. U dresu reprezentacije Srbije prvi put je zaigrao 2006. godine, a od tada do 2018. godine zabeležio je 26 nastupa i jedan gol, što je unelo radost u njegovu porodicu.

Pročitajte i – Nacija na nogama zbog porodice Šparavalo – Anđela posle rijalitija ostaje na ulici

Duško Tošić je odrastao u selu Orlovac kod Zrenjanina. Pošto je oduvek voleo fubal, a roditelji nisu imali dovoljno sredstava da ga finansiraju, otac Milorad ga je upisao u Dom za nezbrinutu decu „Angelina Kojić Ginaž“ u Zrenjaninu gde je boravio u internatu, učio i trenirao fudbal. Po rečima komšija i ljudi koji su u to vreme bili zaposleni u internatu, Duško je odrastao sa mnogo roditeljske ljubavi. Redovno je dolazio kući u Orlovac, a Milorad i njegova supruga trudili su se da ga što češće obilaze u Zrenjaninu.

 


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije