Tara Simov van sebe na Vaskrs: Završila u zatvoru, pa pomenula samoubistvo?

06.05.2024

10:05

By

Poruka pretučene Tare Simov

B.V.

Tara Simov očajna, javno pokazala nasilje koje trpi

Umesto da u miru proslavi Vaskrs, bivša rijaliti takmičarka pokazala je koliko je Tara Simov očajna. Naime, Tara Simov se oglasila i javno pokazala da je, navodno, trpi od strane Danila Raičevića, sa kojim je u vanbračnoj zajednici dobila sina Nikolaja.

Tara Simov očajna, tvrdi da je bivši maltretira

Koliko je Tara Simov očajna dokazuju njene objave na Instagramu, a da je sve navodno ozbiljno, jasno je iz toga što je Simova navela da je u pojedinim trenucima bila čak i na korak do suicidan pošto je usledio raskid Tare Simov.

Tara Simov očajna

Tara Simov je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram najpre objavila slike leđa i napisala: „Ne dozvolite majke, da se zbog nekog prepolovite, ne dozvolite sebi da se razbolite do te mere da dete ne možete da držite u rukama, ne jedite se jer su drugi rođeni bolesni, ne zamerajte kad vas vređaju, oprostite svima i Bog će vas sačuvati“, da bi potom na lajvu otkrila da ju je, navodno, „Danilo zlostavljao dok su bili u vezi“.

Pročitajte i – Ovako će Darko Lazić i njegova supruga proslaviti Vaskrs – Sve bazirano na tradiciji

Sa druge strane, međutim, Tarin bivši partner Danilo oglasio se takođe na svom Instagram profilu, te istakao da je bivša učesnica rijalitija, navodno, nedavno bila u zatvoru u Sremskoj Mitrovici.

Pročitajte i – Ni blizu luksuza na koji smo od nje navikli – Verujete li da je Ceca ovako opremila stan u Crnoj Gori

Što se ne pohvali kako je bilo u Sremskoj Mitrovici u zatvoru pre mesec i po dana„, napisao je on i dodao: „Kako ja nasilnik, nikada privođen, nikada ležao robiju, a ona pre mesec i po bila u zatvoru, valjda nasilnici tamo idu“.


Danilo je potom objavio i fotografije na kojima ima ogrebotine po celom telu kao i masnice na licu čime je stavio do znanja da je zapravo on, navodno, njena žrtva i da je tokom veze trpeo nasilje.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije