Ovako će Darko Lazić i njegova supruga proslaviti Vaskrs: Sve bazirano na tradiciji

04.05.2024

18:00

By

Vaskrs u domu Darka Lazića

Vaskrs u domu Darka Lazića

Pevač Darko Lazić sa suprugom slavi Vaskrs i sprema Đurđevdan. Pevač kaže da voli život u Brestaču jer je u svom selu i dalje samo običan komšija, a ne zvezda.

Vaskrs u domu Darka Lazića, sve po tradiciji

Posle pecanja za Prvi maj, u domu Darka Lazića i supruge Katarine farbaju se jaja i sprema Vaskrs, ali ni tu nema predaha jer ih već 6. maja čeka proslava Đurđevdana,.

– Ove godine, kao i inače, okupićemo se porodično, razmenićemo jaja, a deca će da traže korpicu sa poklonima od “zeke“. Jedina razlika je u tome što ćemo ovog puta biti u pripremama za slavu jer sutradan slavimo. Radujem se najviše traženju korpice po dvorištu, menjanju jaja i porodičnog takmičenja u tucanju jajima – kaže Darko za Blic.

Vaskrs u domu Darka Lazića

On ima dvoje dece, ćerku Lorenu iz braka sa Anom Sević i sina Alekseja iz veze sa Marinom Gagić.

Sa sadašnjom suprugom Katarinom živi na relaciji Beograd – Brestač, ali ga selo više vuče.


Pročitajte: Ne liče na sebe- Darko i Katarina Lazić nakon svadbe totalno promenili imidže FOTO

– Svaki put kada sam u Beogradu shvatim zašto ne živim tamo. Mir i priroda nemaju cenu i mi zaista uživamo u Brestaču. Ja sam ovde i dalje njihov komšija Darko i niko nema razloga da gleda na mene drugačije. Ovde, u mom kraju, sasvim normalno mogu da obavljam sve obaveze kao i svaki drugi stanovnik.

Kada su praznici sve baziram na tradiciji, pa tako i trpezu. Tih par dana u godini trpeza nije bazirana na posebnoj ishrani, eventualno ja preskočim desert, koji naravno spremim za ostale – rekla je ona, pa kroz osmeh dodala zašto suprugu takođe priprema posebnu ishranu.

Vaskrs u domu Darka Lazića

– Bolje da ga mučim ja nego kilogrami, ako se opet ugoji – kaže Katarina koje se prisetila kako je kao dete u Ugrinovcima sa ostalim mališanima šetala po komšiluku kako bi razmenjivala jaja.

Pročitajte: Darko Lazić finansira majci svadbu- Pukao 30.000 evra za veselje u Beču!

Pevač svoje naslednike uči da nema varanja u razbijanju jaja.

– Takmičenje u tucanju jajima je nezaobilazni deo Vaskrsa. Kod nas je uvek fer igra, nema drvenih jaja, istakao je Lazić za pomenute medije.

Još iz kategorije