Veliki petak u domu Lepe Brene: Sin Viktor pokazao kako je ofarbao jaja

03.05.2024

21:00

By

Veliki petak u domu Lepe Brene

ATA IMAGES

Lepa Brena

Veliki petak u domu Lepe Brene

U domu Živojinovića svi složni tokom praznika i svi učestvuju u ukrašavanju, ali i pripremanju trpeze, te je tako bilo i ovoga puta.

Iako se preselio u svoj stan, Viktor obožava da praznike provodi sa svojima, a sada se oglasio i otkrio kako je ukrasio jaja za Uskrs.

Veliki petak u domu Lepe Brene, Viktor pokazao prazničnu idilu

Mladi Živojinović se ne libi da pokaže svoje umeće u kuhinji, a mnogi su u komentarima istakli da je Lepa Brena verovatno najponosnija majka ikada.

Veliki petak u domu Lepe Brene

Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor, je početkom godine napustio porodično gnezdo na Bežanijskoj kosi i preselio se u stan na Novom Beogradu.

Luksuzna nekretnina od 140 kvadrata u poznatom naselju iznosila je 700.000 evra, a budući da je Viktor stan dobio od roditelja, Brena je postavila određene uslove i pravila ponašanja.


Pročitajte: Teških godinu dana, deco naša- Oglasio se Andrija Milošević tužnom porukom

 

– Pred Novu godinu Viktor se uselio u stan na 40. spratu luksuzne zgrade i stalno mu dolazi društvo, pravi žurke i luduje, a mama i tata ga više ne proveravaju. Iako je imao potpuni komfor na Bežaniji Viktor je ipak želeo da se osamostali i odvoji od roditelja. Međutim, odmah su nastali problemi. Kada je zamolio Brenu da mu pomogne oko čišćenja stana i pranja veša, ili da mu pošalje kućnu pomoćnicu koja bi mu čistila stan, reakcija majke ga je šokirala – priča izvor za Star i dodaje:

Veliki petak u domu Lepe Brene

– Odluka Lepe Brene iznenadila je Viktora, nije očekivao da će baš tako da se postavi.

Pročitajte: Brena i Boba častili sina luksuznim stanom- Zavirite u Viktorov dom, pogled kao u filmovima FOTO

– Rekla mu je otvoreno da ako želi da živi sam onda sve mora sam da radi, jer je i njegov otac Boba u tim godinama čistio svoj momački stan i nikada nije imao kućnu pomoćnicu.

Veliki petak u domu Lepe Brene

Brena i BobaATA IMAGES

– Brena neće da mu šalje pomoćnice jer smatra da on može sam 15 minuta dnevno da izdvoji da usisa i da gurne sudove u mašinu za pranje. Ako je kod nje imao sve i bio razmažen, sada mu to ne dozvoljava. Viktor se u početku bunio, ali onda je i on shvatio da je Brena u pravu, pa sada posle svake žurke zasuče rukave i sa drugaricama sredi stan za tili čas – zaključio je izvor.

Još iz kategorije