Teških godinu dana, deco naša: Oglasio se Andrija Milošević tužnom porukom

03.05.2024

19:00

By

Oglasio se Andrija Milošević tužnom porukom

ATA IMAGES

Andrija sa suprugom

Oglasio se Andrija Milošević tužnom porukom

Andrija Milošević se jutros u ranim časovima oglasio na svom Instagram profilu.

Oglasio se Andrija Milošević tužnom porukom, danas se obeležava sećanje na žrtve u Ribnikaru

Glumac se oglasio na godišnjicu tragedije koja se rečima teško može opisati, kada je dečak od 13 godina u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ 3. maja 2023. ubio devet učenika i radnika obezbeđenja.

Na crnoj pozadiji, glumac je napisao:

– Teških godinu dana, deco naša.

Oglasio se Andrija Milošević tužnom porukom

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić položio je cveće u školi „Vladislav Ribnikar“ na godišnjicu ubistva devet učenika i radnika obezbeđenja ove škole.


Godišnjica masovnog ubistva u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ obeležava se celodnevnim komemorativnim programom „Buđenje“, koji je počeo u petak ujutru okupljanjem porodica ubijenih, rođaka, prijatelja i građana ispred te škole u kojoj je učenik K.K. 3. maja prošle godine iz vatrenog oružja ubio devetoro đaka i školskog čuvara.

Pročitajte: Tragedija u domu Mine Kostić- Devojčica nastradala, imala je samo 13 godina

Obeležavanje godišnjice počelo je u 8.40 u Ulici kralja Milutina 10, gde se nalazi škola. Deo te ulice, od Njegoševe do Krunske, nazvan „Prostor tišine“, biće zatvoren za saobraćaj do 19.30, kako bi građani odali počast žrtvama.

Oglasio se Andrija Milošević tužnom porukom

Mediji su u 8.41 na jedan minut prekinuli emitovanje programa, u znak sećanja na ubijene, a na crnim ekranima stajao je ispis „3. i 4. maj 2023. Pamtimo.“

Pročitajte: Strašna tragedija u Stojinom domu- Poginuo joj muž, ostala je sama sa sinom

Građani koji žele da obeleže godišnjicu tragedije mogu da se upišu u Knjigu sećanja tokom celog dana ispred ulaza u „Ribnikar“. Broje poznate ličnosti sa tugom isu se prisetile velike tragedije koja se dogodila prošle godine.

Još iz kategorije