Andrija Milošević i njegova supruga ujedinjeni u bolu: Ne mogu da veruju da je više nema

28.04.2024

18:04

By

Oglasio se Andrija Milošević tužnom porukom

ATA IMAGES

Andrija sa suprugom

Andrija Milošević i njegova supruga neutešni na sahrani Bojane Janković

U petak je u Beogradu na Novom groblju sahranjena voditeljka Bojana Janković. Nju su na večni počinak ispratile ćerke, rođena sestra, bivši suprug Ognjen Janković, mnogobrojna rodbina, ali i veliki broj poznatih ličnosti. Između ostalih, bili su i Andrija Milošević i njegova supruga neutešni zbog prerane smrti lepe Bojane.

Andrija Milošević i njegova supruga neutešni zbog prerane smrti lepe voditeljke

Bojana je ispraćena je uz pesmu grupe Coldplay – „Viva la vida“ (Živeo život), a njena sestra Ivana je pevala stihove gledajući u nebo, vidno potresena i tužna. Bojanine ćerke jedva su podnele gubitak majke, a koliko je starija teško podnela majčinu smrt dokazuje to što joj je u jednom trenutku pozlilo, pa su svi prisutni bili, među njima i Andrija Milošević i njegova supruga neutešni.

Andrija Milošević i njegova supruga neutešni

Andrija Milošević sa suprugomATA IMAGES

Andrija Milošević  i njegova supruga Sandra stigli su ćutke i vidno potreseni. Oni su ušli zajedno u kapelu da izjave saučešće, odakle su oboje izašli uplakani i nemi od šoka i bola.

Pročitajte i – Lazar Ristovski se skinuo do gole kože – Po mrežama kruži šokantna fotografija

Potom je usledio oproštajni govor Bojaninog bivšeg supruga koji je sve prisutne na groblju ostavio neme od bola i duboko zamišljene nad sudbinom koja je zadesila ovu mladu ženu i njenu porodicu.

Pročitajte i – Bojana, Boko, ljubavi… Dečko Milene Radulović u suzama na sahrani bivše supruge

– Ne postoji način da je bilo ko zaboravi. Njene oči, osmeh, zanosna lepota… Briga zadruge, nesebičnost, bila si jedna jedinstvena neponovljiva. Najbolji ortak, šmeker, verna najbližima, omiljena kolegama. Znaš i sama koliko ljudi nas je zvalo i pričalo o tebi, Bojana, vidiš da nije slučajno, da ti danas damo malo ljubavi. Ljubav je ono što ostaje od žena kakva si ti. Ti si obožavala muziku, a još vise da igraš, bila si dobra denserka. Naučila si nas mnogo toga, danas nas učiš da pobedimo strah. Mi se više ne bojimo ničega i spremni smo za sve što sledi jer si nas ujedinila u ljubavi. Bojana, Boko, Boksi, svi smo imali omiljeni nadimak, mnogi su te zvali ljubavi, seko, tetka, mama i uvek će te zvati mama ti to znaš. Ostavila si iza sebe naslednike, neka te Bog zagrli za nas, a mi ćemo draga naša da te volimo zauvek – rekao je Ognjen.


 

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije