Bojana, Boko, ljubavi… Dečko Milene Radulović u suzama na sahrani bivše supruge

26.04.2024

19:04

By

Sahranjena Bojana Janković

ATA IMAGES

Sahrana Bojane Janković

Sahranjena Bojana Janković na Novom groblju u Beogradu

Danas je sahranjena voditeljka Bojana Janković na Novom groblju u Beogradu. Da je isprate na večni počinak prvi su pristigli njen bivši suprug Ognjen Janković i sestra Ivana Nikolić, a potom su pristizali mnogi poznati koji su sarađivali i družili se sa nesrećnom ženom koja ih je prerano napustila.

Sahranjena Bojana Janković, njen bivši suprug održao potresni govor

Bojana je ispraćena je uz pesmu grupe Coldplay – „Viva la vida“, dok je njena sestra Ivana pevala stihove gledajući u nebo, vidno potresena i tužna. Bojanine ćerke jedva su podnele gubitak majke, a koliko je starija   teško podnela majčinu smrt dokazuje to što joj je u jednom trenutku pozlilo.

Sahranjena Bojana Janković

Sahrana Bojane JankovićATA IMAGES

Osim sestre, ćerki, te druge rodbine i prijatelja, na dan kada je sahranjena Bojana Janković sve one koji su došli da je isprate na večni počinak najviše je dirnuo govor Bojaninog bivšeg supruga Ognjena Jankovića, koji je inače u vezi sa glumicom Milenom Radulović.

Pročitajte i – Dušica nema od bola zbog sina preminule koleginice – Suze same liju na sahrani Bojane Janković

Pre spuštanja kovčega u grob bivši suprug Bojane Janković održao je potresan govor povodom sahrane voditeljke Bojane Janković i mnoge doveo do suza i jecaja.

Pročitajte i – Da li je moguće da Ristovski ovo radi – Namestio bliski susret bivše i 39 godina mlađe devojke

– Ne postoji način da je bilo ko zaboravi. Njene oči, osmeh, zanosna lepota… Briga zadruge, nesebičnost, bila si jedna jedinstvena neponovljiva. Najbolji ortak, šmeker, verna najbližima, omiljena kolegama. Znaš i sama koliko ljudi nas je zvalo i pričalo o tebi, Bojana, vidiš da nije slučajno, da ti danas damo malo ljubavi. Ljubav je ono što ostaje od žena kakva si ti. Ti si obožavala muziku, a još vise da igraš, bila si dobra denserka. Naučila si nas mnogo toga, danas nas učiš da pobedimo strah. Mi se više ne bojimo ničega i spremni smo za sve što sledi jer si nas ujedinila u ljubavi. Bojana, Boko, Boksi, svi smo imali omiljeni nadimak, mnogi su te zvali ljubavi, seko, tetka, mama i uvek će te zvati mama ti to znaš. Ostavila si iza sebe naslednike, neka te Bog zagrli za nas, a mi ćemo draga naša da te volimo zauvek – rekao je Ognjen.


Podsećamo, Ognjen i Bojana su razveli su se pre dve godine, ali su posle razvoda ostali u prijateljskim odnosima

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije