Dušica nema od bola zbog preminule koleginice: Suze same liju na sahrani Bojane Janković

26.04.2024

17:04

By

Sahrana Bojane Janković

Dušica Jakovljević na sahrani koleginice

Sahrana voditeljke Bojane Janković na Novom groblju u Beogradu okupila je mnoge ličnosti iz javnog života Srbije

Sahrana voditeljke Bojane Janković upriličena je danas na Novom groblju u Beogradu. Da je isprate na večni počinak prvi su pristigli njen bivši suprug Ognjen Janković i sestra Ivana Nikolić, a od poznatih sva u crnom i duboko povređena pojavila se i voditeljka Dušica Jakovljević.

Sahrana voditeljke Bojane Janković mnoge je rastužila i rasplakala

Dušica je na Bovo groblje stigla sva u crnom, a bol zbog gubitka koleginice nije mogla da sakrije ni na jedan trenutak.  Voditeljka je u rukama držala bele kale i čekala u redu za kapelu kako bi se oprostila od preminule koleginice, a onda joj je u jednom momentu u zagrljaj potrčao neko od ožalošćenih članova porodice preminule Bojane, pa ga je u znak podrške Dušica, nema od bola, čvrsto zagrlila. Uprkos tome što je njena karijera na velikom ispitu, voditeljka je došla da isprati prijateljicu na večni počinak.

Sahrane Bojane Janković

Dušica JakovljevićATA IMAGES

Osim što su svi ostali nemi i zatečeni zbog gubitka mlade i uspešne žene, sahrana Bojane Janković sve je ostavila bez teksta kada je njen bivši suprug održao potresni govor i oprostio se od nje s knedlom u grlu, a najteže je sve podnela ćerka Bojane Janković kojoj je pozlilo na sahrani.

Pročitajte i – Saša Mirković otkrio pravu istinu – Ovo su novi detalji o otkazu Dušice Jakovljević

– Ne postoji način da je bilo ko zaboravi. Njene oči, osmeh, zanosna lepota… Briga za druge, nesebičnost, bila si jedna jedinstvena, neponovljiva. Najbolji ortak, šmeker, verna najbližima, omiljena kolegama. Znaš i sama koliko ljudi nas je zvalo i pričalo o tebi, Bojana, vidiš da nije slučajno, da ti danas damo malo ljubavi. Ljubav je ono sto ostaje od zena kakva si ti  – započeo je Ognjen jedva suzdržavajući suze, pa nastavio:

Pročitajte i – Supruga poznatog folkera pronađena mrtva – Svi kažu da je digla ruku na sebe

– Ti si obožavala muziku, a još vise da igraš, bila si dobra denserka. Naučila si nas mnogo toga, danas nas učiš da pobedimo strah. Mi se više ne bojimo ničega i spremni smo za sve sto sledi jer si nas ujedinila u ljubavi. Bojana, Boko, Boksi, svi smo imali omiljeni nadimak, mnogi su te zvali ljubavi, seko, tetka, mama i uvek ce te zvati mama ti to znaš. Ostavila si iza sebe naslednike, neka te Bog zagrli za nas, a mi ćemo draga naša da te volimo zauvek – završio je Ognjen i sve ostavio u suzama.

 


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije