Saša Mirković otkrio pravu istinu: Ovo su novi detalji o otkazu Dušice Jakovljević

26.04.2024

15:00

By

Posao Dušice Jakovljević

Bojan Vuković

Dušica Jakovljević

Posao Dušice Jakovljević ponovo je prva tema u medijima

Pre nekoliko dana kao bomba u medijima je odjeknula vest da je voditeljka Dušica Jakovljević dobila otkaz na TV Hype. To je potvrdio i direktor Hype produkcije Saša Mirković, a i Dušica se oglasila i iznela detalje tim povodom, pa nema dileme da li je reč o traču ili spekulacijama koje su česte na mrežama i po portalima.

Posao Dušice Jakovljević na TV Hype nije dugo potrajao, ali voditeljka ima rešenje

Kako mediji sada prenose, posao Dušice Jakovljević, iako je dobila otkaz, nije više pod znakom pitanja jer je voditeljka juče viđena na Dedinju u zgradi TV Pink. Ona je, navodno, bila na pregovorima sa čelnicima ove medijske kuće, a zadržala se tri sata.

Posao Dušice Jakovljević

Voditeljka Dušica JakovljevićATA IMAGES

Prema navodima medija, Dušica navodno neće voditi rijaliti formate ukoliko se vrati jer joj zbog zdravlja ne prija noćni rad. Ukoliko utvrdi detalje pregovora, ona će biti deo emisije „Premijera“, prenosi Alo, a ono što je sigurno, svakako je da svi očekuju njen povratak na Pink, u medijsku kuću kojoj je godinama bila odana i dala svoj maksimum.

Pročitajte i – Dušica meša psihoaktivne supstance – Ne zna koje je uzela popodne, a koje uveče

– Čelnici Pinka rešili su da Dušici daju drugu šansu, iako, kad je odlazila, nije bila potpuno fer i imala je razne izjave. Ono što je sigurno jeste da im sledi još jedan razgovor, a razmišlja se da li će Dušica voditi emisiju „Premijera vikend – specijal“ sa Bojanom Lazić, umesto voditeljke Tijane Price koja je nedavno otišla sa ove pozicije, ili će to ipak biti rijaliti „Elita“, u kojem je publika navikla da je gleda, a treća opcija jeste da se osmisli novi format. I dalje se sa sigurnošću ništa ne zna, jer će se pregovori nastaviti – otkrio je izvor za „Blic“ govoreći na temu posao Dušice Jakovljević, a sada se još jednom oglasio Saša Mirković sa kojim je voditeljka sarađivala samo nekoliko meseci:

Pročitajte i – Satima bila na sastanku kod Mitrovića – Otkriveno da li se Dušica Jakovljević vraća na Pink

– Da me ne bi opet svi zvali i pitali za Dušicu, evo kratke izjave. Što se tiče televizije Hype, dobila je otkaz jer ne zadovoljava standarde i pravila koja su kod nas obavezujuća – napisao je Mirković povodom afere posao Dušice Jakovljević, pa nastavio:


Posao Dušice Jakovljević

Izjava Saše MirkovićaInstagram

– Verovatno je u drugim kućama po njenim rečima navikla i na „keš“ i na slobodu u korišćenju nekih supstanci. Srećan joj put i želimo joj puno uspeha u karijeri. Probni rad kod nas joj je završen i nije prošla dalje – napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM/B.V.

Još iz kategorije