Satima bila na sastanku kod Mitrovića: Otkriveno da li se Dušica Jakovljević vraća na Pink

26.04.2024

09:04

By

Povratak Dušice Jakovljević na Pink

ATA IMAGES

Dušica Jakovljević

Povratak Dušice Jakovljević na Pink svi očekuju

Poznata voditeljka Dušica Jakovljević dobila je otkaz na televiziji na koju je prešla po odlasku sa „Pinka“, a danas je viđena kako ulazi u zgradu „ružičaste TV“.

Ona je danas popodne ubrzanim hodom, „krijući se“ ispod sunčanih naočara, „uletela“ u zgradu „Pinka“ na Dedinju, kako prenose mediji.

Povratak Dušice Jakovljević na Pink svi očekuju, sastanak trajao satima

Stigla je informacija da je Dušica odbila da radi “Elitu“, već da će se pridružiti koleginici Bojani Lazić u emisiji “Premijera – vikend specijal“.

– Dušica je danas bila na „Pinku“, posle više od tri sata napustila je razgovor sa čelnikom. Postoji teorija da se neće vraćati da vodi “Elitu“ već će postati voditeljka „Premijere“ pošto je Bojana Lazić ostala sama i ona je savršena zamena za Tijanu Pricu koja više nije deo „Pinkovog“ jata.

Povratak Dušice Jakovljević na Pink

– U narednim danima će sigurno saopštiti šta su se zaista dogovorili. Svakako Dušici i nije prijalo da radi celu noć, odbija da radi „Zadrugu“, tako da joj popodnevni termin uživo programa odgovara – izjavio je dobro obavešten izvor.


Pročitajte: Ceca završila u suzama zbog Veljka- Sve vreme se molila, oglasila se i Anastasija

Dušica Jakovljević prestala je da radi kao voditelj na „Hajp“ televiziji, a juče je objavljeno rešenje o njenom otkazu.

Istina je da smo se razišli, da li sam dala ili dobila otkaz najmanje je bitno. Razišli smo se u prijateljskim odnosima, to slobodno mogu da kažem – rekla nam je danas Dušica na početku i otkrila šta je prethodilo toj odluci.

Povratak Dušice Jakovljević na Pink

– Uzela sam neplaćeno odstustvo mesec dana kako bih se malo distancirala i razmislila o svemu i mislim da je ovo najbolja odluka koju sam mogla da donesem. Sadržaj te televizije mi se u poslednje vreme nije dopadao i nije mi odgovarao. Ne bih iznosila previše detalja jer smatram da sam jednom to možda nepotrebno uradila – poručila je za „Blic“ Dušica i otkrila dalje planove.

Povratak Dušice Jakovljević na Pink

Dušica ponovo bez poslaBojan Vuković

– Pa nemam konkretno neki plan. Dobila sam dosta ponuda u proteklom periodu, pa ću razmisliti o tome šta meni odgovara.

Pročitajte: Dušica Jakovljević u februaru dogovorila novi angažman- Radujem se..

– Moja ćerka sada pokreće svoj brend, želim njoj da pomognem i da joj se posvetim tako da imam pune ruke posla što se toga tiče – rekla je Dušica na kraju.

Još iz kategorije