Dušica Jakovljević u februaru dogovorila novi angažman: Radujem se..

25.04.2024

10:04

By

Dušica Jakovljević čestitala rođendan Milici Mitrović

ATA IMAGES

Antonio Ahel/ATAImages

Angažman Dušice Jakovljević dogovoren u februaru

Juče je sve izennadila vest da je Dušica Jakovljević dobila otkaz na Hajp televiziji.  To je potvrdio i direktor te televizije, Saša Mirković.

– Tačno je. Dušica više nije deo Hype televizije – rekao je Mirković za Alo!, pa otkrio razlog raskida ugovora sa voditeljkom.

Angažman Dušice Jakovljević dogovoren u februaru, sada se sve preokrenulo

Voditeljka je u novembru mesecu prošle godine postala deo Hype televizije, nakon što je raskinula decenijsku saradnju sa Pinkom.

Kako su tada saopštili sa iz Hype produkcije, Dušica je bila glavni savetnik vlasniku Hajpa, Saši Mirkoviću, a plan je bio i da se posveti produkciji.

Pročitajte: Ceca završila u suzama zbog Veljka- Sve vreme se molila, oglasila se i Anastasija

Jakovljevićeva je imala svoju autorsku emisiju na pomenutoj televiziji koja je nosila naziv „Oči u oči sa Dušicom“, a kako saznajemo, vlasnik televizije nije bio zadovoljan njenim zalaganjem. 

Angažman Dušice Jakovljević


– Osim nezadovoljstva njenim čestim kašnjenjima, ali i odustvovanjem sa posla, Mirković je bio izuzetno nezadovoljan emisijom koju je vodila – rekao je izvor za pomenuti medij.

Pročitajte: Šta se ovo dešava sa Dušicom Jakovljević? Nakon otkaza, hapšenje i pretres

– Pripremamo se za najinteresantniji, najizazovniji i najoriginalniji rijaliti program ikada!!!
Ljudi, hvala na ovolikom interesovanju, hvala na podršci i svim rečima hvale!
Radujem se što je predamnom ovakav televizijski projekat! Novi izazovi, nov teren i genijalne zamisli i realizacije kuće u kojoj je moje profesionalno „ja“ dobilo priliku da raširi krila i uključi sve ono što je steklo iskustvom i predanim radom, sa vetrom u ledja za sve kreativno što mogu da ponudim, rekla je Dušica i dodala:

Angažman Dušice Jakovljević

Voditeljka Dušica JakovljevićATA IMAGES

– NAJBOLJI RIJALITI PROGRAM SVIH VREMENA JE PRED SVIMA NAMA!
Emitovanje ovog formata nas očekuje u septembru mesecu, a nagrada za koju se takmičari bore je 100.000 evra. Vaše prijave sa kratkim biografijama možete da šaljete na mail, istakla je tada voditeljka.

Angažman Dušice Jakovljević

Dušica JakovljevićATA IMAGES

Međutim, nedugo nakon toga došlo je do raskida saradnje između sve strane, a ostaje da vidimo gde će Jakovljevićeva nastaviti svoju karijeru.

Još iz kategorije