Da li je moguće da Ristovski ovo radi? Namestio bliski susret bivše i 39 godina mlađe devojke

26.04.2024

18:04

By

Bivša supruga Lazara Ristovskog

Lazar Ristovski

Bivša supruga Lazara Ristovskog dobila je ulogu u seriji

Glumac Lazar Ristovski uživa u vezi sa 39 godina mlađom glumicom Anicom Lazić. Oni ne kriju koliko se vole iako je razlika u godinama velika, a bivša supruga Lazara Ristovskog nema ništa protov nove partnerke svog nekadašnjeg supruga sa kojim ima dva sina i nakon razvoda koji je glumcu doneo novu ljubav, ne meša se u njegove odluke i izbore.

Bivša supruga Lazara Ristovskog nema partnera od kada se razvela od glumca

Anica i Ristovski često dele momente svoje ljubavi na Instagramu, a Danica Ristovski, bivša supruga Lazara Ristovskog, to nikada ne komentariše. Međutim, kako sada mediji prenose, Ristovski je napravio šok potez i uredio bliski susrte sadašnje i bivše partnerke.

Bivša supruga Lazara Ristovskog

Danica i Lazar RistovskiATA IMAGES

Danica i Anica, devojka Lazara Ristovskog, navodno, naći će se u novoj seriji „Krunska 11“, čije se snimanje ovih dana privodi kraju, ali ne u istom kadru i ne u istoj sezoni.

Bivša supruga Lazara Ristovskog

– Lazar je posle razvoda ostao u korektnim odnosima sa Danicom, a kako je ona vrsna glumica, ne želi da meša privatne i poslovne odnose. Zato ju je angažovao u novom projektu, ali kako u svemu ima uticaj i njihov sin Petar, onda je Danica bila logičan izbor. Ona će igrati u prvoj sezoni, dok će Anica, sadašnja njegova devojka, igrati u drugoj sezoni. One neće deliti kadar, ali će svakako biti deo ovog projekta čije se emitovanje očekuje od jeseni – kaže izvor upućen u celu priču. S druge strane, u projektu će igrati i Lazareva snajka Teodora, koja će deliti kadar sa Anicom.


Pročitajte i – Šta se ovo dešava – Drugarica Dušice Jakovljević imala probleme sa policijom

– Njih dve snimaju zajedno i fino se slažu. Nisu baš privatno prisne, ali su zajedno u pojedinim scenama, gde su sa njima Miodrag Radonjić, Iva Štrljić i Zoran Cvijanović. Teodora igra Cvijanovićevu snajku – naglašava izvor.

Pročitajte i – Dušica meša psihoaktivne supstance – Ne zna koje je uzela popodne, a koje uveče

Inače, radnja se bavi pričom za vreme korone. Na početku korona krize, ljudi još nisu svesni šta ih čeka, ali su bili uplašeni. Planovi na kojima su radili se preko noći obustavljaju i dolazi do neočekivanih zapleta.

IZVOR: Starmagazin, Blic

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije