Spremna za venčanje: Devojka Lazara Ristovskog blista u venčanici FOTO

19.01.2024

17:45

By

Bivša supruga Lazara Ristovskog

Instagram

Devojka Lazara Ristovskog u venčanici

Anica Lazić i Lazar Ristovski već neko vreme su u ljubavnoj vezi i o njima ne prestaje da se priča a sada je glumica oduševila svojim novim izdanjem. Devojka Lazara Ristovskog u venčanici zablistala je na Svetosavskom balu u Beču.

Devojka Lazara Ristovskog u venčanici blista na balu

Anica je od kada je u vezi sa glumcem postala veoma interesantna javnosti te tako svaka njena objava ne može da ostane ne primećena. Ona je sada objavila fotografiju sa Svetosavskog bala u Beču na kojoj je u venčanici te je tako sve još više zaintrigirala.

Ona je pobrala poglede prisutnih, a verujemo i da je glumac ostao oduševljen na ovakvo nejno izdanje, pa se shodno tome da je blistala u venčanici može reći i da je potpuno spremna na venčanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anica Lazic (@anicalazicofficial)

Elegantna haljina, duboki dekolte, na glavi tjara, a Anica blista.

Inače, kao što je poznato Lazar Ristovski je u novembru obelodanio vezu sa Anicom, nakon što je okončao četiri decenije braka sa glumicom Danicom.


– Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam – rekao je Lazar za medije tada.

PROČITAJTE JOŠ I: Čestitke ne prestaju: Najlepše vesti u domu Lazara Ristovskog i 39 godina mlađe devojke

Podsećanja radi, kako su mediji prenosili njegova bivša supruga Danica Ristovski, navodno ne može da poveruje da je Lazar zaljubljen u devojku koja može da mu bude unuka po godinama.

– Danica se i pojedinim kolegama sa seta serije požalila da joj nije jasno što sve to treba Lazaru u ovim godinama i zbog čega se tako kompromituje u javnosti. Rekla je i da treba da ga bude sramota zbog svega, zbog njihove dece koja sve ovo gledaju i čitaju – rekao je nedavno izvor za Kurir.

Još iz kategorije