Lazar Ristovski se skinuo do gole kože: Po mrežama kruži šokantna fotografija

28.04.2024

16:00

By

Fotografija Lazara Ristovskog

ATA IMAGES

Lazar Ristovski

Fotografija Lazara Ristovskog na Instagramu ostavila javnost u šoku

Danas se na Instagramu pojavila fotografija Lazara Ristovskog na kojoj je glumac kao od majke rođen. Naime, u pitanju je kadar iz jedne serije u kom je Lazar Ristovski potpuno nag, pa je on sam objavio tu sliku na svoj Instagram profil.

Fotografija Lazara Ristovskog ostavila je mnoge bez teksta

Glumac je u poslednje vreme često aktivan na pomenutoj društvenoj mreži, a najnovija fotografija Lazara Ristovskog napravila je opštu pometnju budući da je na istoj potpuno nag.

Fotografija Lazara Ristovskog

Lazar RistovskiInstagram

Kako prenose mediji, Ristovski je ovom fotkom najavio novu epizodu serije „Tunel“ u kojoj glumi, a koja se emituje na Javnom servisu.

Pročitajte i – Ivan Marinković se sveti Goci Tržan preko Raše – Obelodanio sve njegove mračne tajne

Lazar Ristovski u poslednje vreme često je glavna tema u medijima jer je u vezi sa 39 godina mlađom glumicom Anicom Lazić sa kojom je u ljubavi nakon razvoda od supruge Danice. Njih dvoje ne kriju koliko se vole, a Anica često ističe da joj upravo najviše prija tolika razlika u godinama, te da je Ristovski jedini muškarac koji ume da je učini zadovoljnom.

Pročitajte i – Dušica meša psihoaktivne supstance – Ne zna koje je uzela popodne, a koje uveče

Podsetimo, pre nekoliko meseci pojavila se fotografija na kojoj su glumac i njegova izabranica. Njih dvoje su  bili zajedno na Maldivima, a glumica je na svom Instagram profilu podelila zajedničku fotografiju. Oboje su na fotografiji bili u kupaćim kostimima, a kadar je uhvaćen kada su izlazili iz vode držeći se za ruke.


– Kad on vodi, ja ne pitam gde – napisala je Anica u opisu slike, a evo kako je govorila na temu venčanja:

– Ja nisam mnogo maštala o venčanju kad sam bila devojčica, niti mi je danas to mnogo važno. Ja to više gledam kao formu, a meni je važnija suština. Nama žena prija da nosimo venčanice. Ne patim za tim da se udam, važnije da mi je živim suštinu ljubavi, a to već imam, hvala Bogu – rekla je ona.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije