Tragedija u domu Mine Kostić: Devojčica nastradala, imala je samo 13 godina

24.01.2024

21:30

By

Tragedija u domu Mine Kostić

Tragedija u domu Mine Kostić rastužila javnost

Poznata pevačica Mina Kostić je imala teško detinjstvo o čemu je često pričala u medijima. Kada je imala samo pet godina roditelji su je dali na usvajanje.

Tragedija u domu Mine Kostić izazvala lavinu komentara

Nju je odgojila Duda Ivanović, tetka popularnog repera Ivana Ivanovića Đusa. Pored toga što je teško živela, njeno detinjstvo obeležila je i jedna tragedija, a to je kada joj se utopila sestra.

Tragedija u domu Mine Kostić

– Jedna sestra mi se udavila kada je imala trinaest godina… Jako teško sam to podnela. To se desilo 1992. godine. Kad god se toga setim bude mi teško, ali kažem sebi tako je valjda moralo da bude. Tako je valjda Bog hteo, rekla je Mina tokom jednog intervjua i dodala:

– To je bila sudbina.

Njena majka Zoja dala ju je na usvajanje kao malu. Usvojena je od strane Evdokije Dude Ivanović kada je imala pet godina, koja je tetka repera Ivana Ivanovića Đusa.


Tragedija u domu Mine Kostić

Ime po rođenju joj je glasilo Minira Jašari, a promenila ga je u sadašnje kada je imala devetnaest godina. Mina je čitavog života ostala bliska kako sa biološkom majkom, koja je preminula pre nekoliko godina, a tako i sa usvojiteljkom Dudom.

Podsećanja radi, ona  je 17. januara podnela krivičnu prijavu u policiji protiv partnera s kojim je nešto više od godinu dana bila u vezi.

Pevačici je bivši dečko navodno slao preteće poruke i pravio ljubomorne scene, kaže izvor.

Ovim povodom Mina se oglasila i nije želela da komentariše neprijatni događaj.

– Živa sam, sve je okej. Nemam komentar. Kad dođe vreme, bićete obavešteni. Hvala na razumevanju – rekla je Mina za domaće medije, zatim i dodala:

Pročitajte: Pevačica nema od bola- Poznato da li je Mina Kostić prisustvovala majčinoj sahrani FOTO

Tragedija u domu Mine Kostić

– Tačno je da sam otišla u policiju, ali nije došlo do nekog fizičkog obračuna, ako me to sada pitate. Bilo je nekog koškanja u našem odnosu, ali to je sve što imam da kažem. Ne bih da se piše previše o svemu, dovoljno je. Gledala sam da sve rešim na najbolji mogući način.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije