Strašna tragedija u Stojinom domu: Poginuo joj muž, ostala je sama sa sinom

28.12.2023

11:00

By

Stojin muž

Stojin muž je nastradao u saobraćajnoj nezgodi

Poznata pevačica Stojanka Novaković Stoja i dalje važi za jednu od omiljenih pevačica na estradi. Ona ne voli javno da priča o svom privatnom životu, a malo ko zna da se njoj dogodila ogromna tragedija.

Stojin muž je ostavio večnu tugu iza sebe

Naime,  jednom prilikom napravila je presedan i otvorila dušu o najtežem periodu kada je ostala sama sa sinom. Naime, Stojin muž je nastaradao u saobraćajnoj nesreći, a ona je morala nakon toga da se bori kako zna i ume.

Stojin muž

– Ja moram da pomenem taj dan posle sahrane moj sin i ja smo došli kući i više nismo imali prava ni na šta… Morali smo da izađemo iz kuće, jer je tako njegova familija želela. Nikad me nisu voleli zato što sam siromašno dete i zato što sam se mlada udala za njega – ispričala je pevačica u jednoj emisiji i dodala:

– Taj dan sam bukvalno išla ulicom sa detetom, bez garderobe, igračaka, bez ičega i vrištala sam na sav glas, baš mi je bilo jako loše. Gledam u dete i idem, a ne znam gde… Otac je bio toliko strog i rekao je ako se udam da više ne dolazim, a ja sam to shvatila bukvalno i nisam smela da idem kod roditelja, nekako nisam htela da oni budu u pravu – kazala je.

Pročitajte: Godine joj ništa ne mogu- Stoja izazovnim fotkama raspametila fanove! (foto)

Stojin muž


– Međutim, imala sam jednu dobru prijateljicu koja mi je pomogla tada, bila sam kod nje sa detetom nekih 6 meseci dok se nisam iščupala finansijski. Odmah sam morala da nastavim da radim. Prijatelji su mi pomogli koji su mi bili kao porodica – dodala je pevačica.

Još iz kategorije