Brenina je poslednja: Viktor Živojinović u šoku, ovo će mu zauvek promeniti život

08.02.2023

19:00

By

Lepa Brena prevarena

Ata images

Lepa Brena

Odluka Lepe Brene šokirala je porodicu

Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor, je početkom godine napustio porodično gnezdo na Bežanijskoj kosi i preselio se u stan na Novom Beogradu. Luksuzna nekretnina od 140 kvadrata u poznatom naselju iznosila je 700.000 evra, a budući da je Viktor stan dobio od roditelja, Brena je postavila određene uslove i pravila ponašanja.

Odluka Lepe Brene je konačna

– Pred Novu godinu Viktor se uselio u stan na 40. spratu luksuzne zgrade i stalno mu dolazi društvo, pravi žurke i luduje, a mama i tata ga više ne proveravaju. Iako je imao potpuni komfor na Bežaniji Viktor je ipak želeo da se osamostali i odvoji od roditelja. Međutim, odmah su nastali problemi. Kada je zamolio Brenu da mu pomogne oko čišćenja stana i pranja veša, ili da mu pošalje kućnu pomoćnicu koja bi mu čistila stan, reakcija majke ga je šokirala – priča izvor za Star i dodaje:

Pročitajte: Brena i Boba častili sina luksuznim stanom – Zavirite u Viktorov dom, pogled kao u filmovima FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest)

Odluka Lepe Brene iznenadila je Viktora, nije očekivao da će baš tako da se postavi. Rekla mu je otvoreno da ako želi da živi sam onda sve mora sam da radi, jer je i njegov otac Boba u tim godinama čistio svoj momački stan i nikada nije imao kućnu pomoćnicu. Brena neće da mu šalje pomoćnice jer smatra da on može sam 15 minuta dnevno da izdvoji da usisa i da gurne sudove u mašinu za pranje. Ako je kod nje imao sve i bio razmažen, sada mu to ne dozvoljava. Viktor se u početku bunio, ali onda je i on shvatio da je Brena u pravu, pa sada posle svake žurke zasuče rukave i sa drugaricama sredi stan za tili čas – zaključio je izvor.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije