Darko Lazić finansira majci svadbu: Pukao 30.000 evra za veselje u Beču!

13.04.2024

12:04

By

Darko Lazić o poroku

ATA

Darko Lazić finansira majci svadbu

Majka Darka Lazića, Branka, pre mesec dana se verila za svog partnera Dragana Paunovića, a nedavno su iznajmili i stan u Beču gde se započeli zajednički život.

Darko Lazić finansira majci svadbu, ogromne pare potrošio na veselje

Pevačev očuh najavio je svadbu koja će biti u junu, a kako smo saznali Darko je odlučio da finansira slavlje i da to bude poklon njegovoj majci i njenom vereniku.

Darko Lazić finansira majci svadbu

– Iako se Dragan protivio, Darko ga je ubedio da prihvati da on plati svadbu jer želi da se na taj način oduži svojoj mami i da im to bude poklon. Nije štedeo jer je zakupio najluksuzniju salu u Beču, mami je rekao da odabere venčanicu koju ona želi i da ne gleda na cenu, kao i Dragan odelo za sebe.

Pročitajte: Darko Lazić priznao detalje iz spavaće sobe- Pevač ispričao kako to radi Katarina

– Dekoraciju je završila Darkova supruga Kaća, sve je naručila iz jedne cvećare koja je u Beču jako poznata. Iako je Brankin i Draganov plan bio da naprave intimno venčanje, Darko je preuzeo sve na sebe i imaće oko 150 gostiju.

Darko Lazić finansira majci svadbu


– Znam da je neki radni dan u pitanju, jer će biti dosta pevača koje je Darko zvao da uveličaju slavlje. Oko 30.000 evra će ga izaći cela svadba. Kuma sa Brankine strane je Andreana Čekić koja je presrećna i jedva čeka da uda Darkovu mamu-  kaže nam izvor blizak Darku i dodaje da je pevač od početka podržao Brankinu i Draganovu vezu.

Pročitajte: Isplivalo na videlo- Darko Lazić uhvaćen kako krade jagnjiće, upao ljudima na imanje

Ovim povodom oglasio se i budući mladoženja.

Darko Lazić finansira majci svadbu

– Tačno je da pravimo svadbu. Sada uz pomoć stiliste biramo prelepu venčanicu za Branku. Potpisali smo ugovor za stan i nastavljamo život u Beču. Andreana će nam biti kuma jer je i Darku i jako je poštujemo i volimo. Jedva čekamo-  rekao je Dragan.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images

Još iz kategorije