Isplivalo na videlo: Darko Lazić uhvaćen kako krade jagnjiće, upao ljudima na imanje

21.02.2024

17:02

By

Darko Lazić uhvaćen kako krade jagnjiće

B. VUKOVIĆ

Darko Lazić uhvaćen kako krade jagnjiće

Pevač Darko Lazić je nedavno bio na tezgi sa kolegama Janom Todorović i Radišom Trajkovićem Đanijem, a kako se vratio odvojeno svojim autom, usput je zastao da ukrade po koje jagnje.

Darko Lazić uhvaćen kako krade jagnjiće, snimak šokirao sve

Naime, pevača je kolega snimao dok je pokušao da se prikrade stadu na jednom imanju, pa je on sve repostovao na svom Instagramu.

Darko Lazić uhvaćen kako krade jagnjiće

Na klipu se vidi kako Lazić ide tiho i sporo kako ga životinje ne bi čule, ali srećom nije uspeo da ih napadne jer su se uplašile kada se previše približio.

Pročitajte: Najteži dani za Frana Pujasa- Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

To nije prvi put da pevač radi ovakve stvari, s obzirom na to da često sebe snima dok obavlja seoske poslove, a u Brestaču ima razne vrste živine, kao i poljoprivredno zemljište gde gaji voće i povrće.

Darko Lazić uhvaćen kako krade jagnjiće


Podsećamo, Darko je imao nastup u Parizu gde se dobro opario. Njegov prijatelj je podelio snimak, na kom gosti kite folkera novčanicama, a Darko gotovo da više i nije imao mesta, pa je sve krenulo da ispada iz džepova od pantalona i sakoa.

Pročitajte: Milica Todorović i Darko Lazić umalo stradali- Pevač vozio preko 180 na sat, ovo su detalji

Gosti su maksimalno uživali u njegovom repertoaru i posle svake pesme su tražili još, a Lazić je dao sve od sebe da zabavi sve prisutne, što mu je definitivno pošlo za rukom, pa je za to bio debelo nagrađen.

Darko Lazić uhvaćen kako krade jagnjiće

Više od deceniju Darko je najtraženiji i najuspešniji narodnjak mlađe generacije.

– Ja uvek sledim onu narodnu izreku da se treba držati onog što najbolje znaš da radiš. Čovek iz naroda, trudim se da pružim svojoj publici ono na šta su navikli od mene. To je razlog zašto sam još uvek tu – rekao je jednom prilikom Lazić za medije.

Još iz kategorije