Milica Todorović i Darko Lazić umalo stradali: Pevač vozio preko 180 na sat, ovo su detalji

04.12.2023

10:07

By

Milica Todorović žrtva prevare

Dragan Gajić

Milica Todorović

Milica Todorović i Darko Lazić umalo stradali u saobraćaju

Pevač Darko Lazić je poznat javnosti po svojoj brzoj vožnji, a nekoliko puta je imao saobraćajne nezgode, nakon čega je jednom jedva izvukao živu glavu.

Milica Todorović i Darko Lazić umalo stradali

Milica Todorović i Darko Lazić umalo stradali- pevačica otkrila detalje

Naime, sada je Milica Todorović u jednoj emisiji otkrila da je sa Lazićem imala jednu ludačku vožnju.

– Bili smo put Jagodine, išli kod Palme da radimo i Lazić je vozio… Baš je bilo sunčano taj dan i odjednom kreće kiša, pljusak neverovatan i Darko je vozio negde 170-180. Ja ga sve vreme opominjem: „Uspori malo, uspori malo“, a on meni: „E, nemoj se sekiraš“. Kako je roknula kiša, upadne mu levi točak u onaj kanal pored bankine što prave kamioni i tu smo krenuli da se okrećemo – rekla je Milica i dodala:

Pročitajte: Milica Todorović u suzama dočekala rođendan- Indira Radić je sve vreme grlila FOTO

Milica Todorović i Darko Lazić umalo stradali

– Bogu hvala, tog trenutka kao da je neko zaustavio autoput, nijednog vozila, rekoh: „Ako nas sad neko grune, odosmo do bugarske granice dole“. Ali, ništa nije bilo, Bogu hvala, ni ogrebotina. Ja se nadam da je naučio neku lekciju. Voleo je on tako da vozi brže – ispričala je svojevremeno Milica u „Amidži šouu.


Podsećanja radi Darko je pre nekoliko godina doživeo tešku saobraćajnu nezgodu u kojoj je bio teško povređen. Pevač je neko vreme bio u komi, ali na svu sreću uspeo je da se oporavi.

Pročitajte: Darko Lazić ponovo mora na operaciju- Porodica u strahu za pevača, da li će ovaj put izdržati?

Milica Todorović i Darko Lazić umalo stradali

Ipak, Lazić se i nakon toga često dovodi u vezu sa brzom vožnjom i bahatosti u saobraćaju. Milica Todorović je sinoć bila specijalni gost na koncertu Aleksandre Prijović gde su pevačice zajedno napravile spektakl i još jednu noć za pamćenje.

Još iz kategorije