Najbolniji trenutak u životu pevača: Darko Lazić ostao bez najvećeg životnog oslonca

07.02.2024

16:30

By

Darko Lazić ostao bez oca

Darko Lazić ostao bez oca

Pevač Darko Lazić ostvario je od najspešnijih saradnji je najnovija sa popularnom Zerom, čija je duetska pesma „Prezime“ prva na trending listama.

Međutim, njegov privatni život i dan-danas zanima kompletnu javnost, pa je tako odgovorio na najzanimljivija pitanja brojnih fanova:

Darko Lazić ostao bez oca i danas teško priča o tome

Nova pesma sa mladom Zerom izazvala je haos u javnosti i za kratko vreme postala među najslušanijima. Kako je došlo do saradnje i kako je raditi sa kolegama drugačijeg žanra objasnio je Lazić.

– Do saradnje sa Zerom je došlo tako što je moj tim ljudi, odnosno „Two Louder“ produkcija došla na ideju da snimimo duet. Čim sam čuo pesmu svidela mi se na prvo slušanje, a nakon Zerinog pevanja to je bilo to, odmah sam pristao. Zaista mislim da smo sjajan spoj.

Darko Lazić ostao bez oca

– Ja uvek sledim onu narodnu izreku da se treba držati onog što najbolje znaš da radiš. Čovek iz naroda, trudim se da pružim svojoj publici ono na šta su navikli od mene. To je razlog zašto sam još uvek tu.


Takođe, on je uvek zanimljiv medijima zbog turbulentnog privatnog života.

Pročitajte: Marina mu upropastila važan dan- Darko Lazić priznao da je preplakao svadbu

– Generalno se dosta toga pričalo o meni, dosta sam vodio turbulentan život. E sad, da li bi karijera bila u većem hajpu ili ne, ja to ne znam. Mislim da možda ne bi, ipak sam ja dosta medijski propraćen tako da, ajde da kažemo, možda.

Otkrio je i kako je u braku te da li je ljubomoran i kako hendlujete obaveze prema poslu i slobodno vreme.

– Katarina i ja kao da smo ceo život u braku, to kod nas ne postoji samo prvih godinu dana. Nama će biti ceo život lepo i trudićemo se. Bitno je da se dve osobe nađu i razumeju i da poštuju jedno drugo. Smatram da je to ključ uspešnog braka.

Darko Lazić ostao bez oca

Ona te često prati na nastupima, postoji li šansa da je angažuješ poslovno da radi za tebe?

– To jeste tačno jer volim kada je ona sa mnom, a da li postoji šansa da je angažujem za saradnju, postoji verovatno nekada. Videćemo, bože zdravlja, nikad se ne zna.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije