Opšti haos u Brestaču: Darko Lazić u ratu sa majkom, evo zašto je Branka napala sina

16.03.2024

11:03

By

Drugi brak Darka Lazića

Bojan Vuković

Darko Lazić i Katarina

Darko Lazić u sukobu sa majkom

Pevač Darko Lazić nedavno je imao sukob sa majkom Brankom jer mu je zamerila da je nemaran prema deci, međutim iako se situaciju u jednom trenutku stišala, sada je ponovo došlo do sukoba.

Darko Lazić u sukobu sa majkom Brankom, kritikuje ga da je loš otac

Iako mu sa suprugom Kaćom sve ide kako treba, sa druge strane nikako da udovolji svojoj majci. Ona smatra da Darko treba da provodi sa Lorenom i Aleksejem mnogo više vremena.

– Branka je baš ljuta, jer joj Darko stalno obećava, ali ništa ne radi tako kako kaže. Okej je njoj i to što on sebi malo da oduška kada nema nastupa pa otputuje sa Katarinom, sve ona to razume i podržava, ali deca treba da mu budu prioritet i na prvom mestu – objašnjava izvor blizak Lazićima i nastavlja:

Darko Lazić u sukobu sa majkom

Branka LazićBojan Vuković

– Srećom Lorena uz Anu i njenog muža i polubraću ima sve i vode je i na letovanja i zimovanja, dete ne oskudeva ni u čemu, jer kada bi čekala Darka ostala bi kod kuće.

Pročitajte i: Loše vesti u domu Ražnatovića: Veljko se oglasio sa vidljivim povredama, ovo su detalji

– Sa druge strane Lorena je sada velika i nije joj baš drago kada vidi da se tata ni ne interesuje za njenu školu, šta uči i koje ocene ima. Nije bio ni na jednom roditeljskom sastanku, niti na priredbi, kao što drugoj deci dolaze oba roditelja – kaže izbor i dodaje:


Pročitajte i: Isplivalo na videlo: Darko Lazić uhvaćen kako krade jagnjiće, upao ljudima na imanje

– Često je i u suzama, i zove babu Branku da pita gde je tata i kada će doći po nju. E to sve mnogo tišti Branku, pa kada joj se skupi, okrene Darka i izdere se na njega do te mere da ne govore po deset dana.

Još iz kategorije