Duško Tošić konačno progovorio u javnosti: Nakon dve ćerkice, pomenuo i sina

16.02.2024

11:30

By

Želja Duška Tošića

Instagram

Sin Duška Tošića bi uneo radost u porodicu

Fudbaler Duško Tošić iz braka sa pevačicom Jelenom Karleušom ima dve ćerkice. Ponosni roditelji su devojčicama odlučili dati imena, Atina i Nika.

Sin Duška Tošića bi uneo radost u porodicu, samo jednom je pričao javno o tome

Iako je Karleuša potvrdila da oni više nisu u ljubavnom odnosu, činjenica je da žive i dalje pod istim krovom zbog dece. Duško se ne oglašava u medijima povodom privatnog života, a samo jednom je pričao o sinu, u periodu kada je ljubav između nekadašnjeg fudbalera i njegove supruge Jelene Karleuše bila velika i čvrsta.

Sin Duška Tošića

Na društvenoj mreži TikTok ponovo je počeo da kruži stari snimak Duška Tošića na kome u jednom intervjuu pominje svoju veliku želju – da pored tetovaža imena ćerki Nike i Atine, koje su njegov najveći blagoslov, istetovira ime sina.

Tošić je nekoliko dana pre rođendana njegovih ćerki odlučio da imena svojih mezimica istetovira na desnoj ruci, što je i uradio, dok je, kako je naveo, levu ruku ostavio za sina.

– Leva ruka je prazna, tu očekujem sina – rekao je Tošić pred kamerama „Ekskluziva“, a da li je njegov plan o nasledniku san ili realnost ostaje nam da vidimo.


Sin Duška Tošića

Inače, Jelena je nedavno gostovala u podkastu kod Dragana Vučićevića. Ona je nedavno  otvorila dušu o Zoranu Davidoviću Ćandi, koji je ubijen usred njihove najveće ljubavi.

– Priča u vezi Ćande, odnosno Zorana, mnogo je naduvana. Zoran je iz Rakovice, sa Miljakovca, a pripadao je ekipi okupljenoj oko čuvenog Skoleta. Zoran je bio mangup, nije on bio nikakav kriminalac. Nikada nije bio u zatvoru. Nije bio ni priveden. Bio je klinac sa 27 godina kada je poginuo. Nije imao nikakvu kriminalnu karijeru.

Sin Duška Tošića

– Ja sam sa Zoranom bila sedam meseci. On je meni bio dečko, ne muž. Mi bismo sigurno nastavili vezu da ga nisu ubili.

Pročitajte: Stanija ponizila Asmina javno- Poklone bacila u kantu, njegov lik završio u đubretu

– Poginuo je u povratku sa sahrane Dugog Lainovića. Izrešetan je u sačekuši. Htela sam i ja da idem sa njim, ali moja majka nije dozvoljavala da budemo u kolima zajedno. I sam Zoran mi je rekao: „Ne!“. Nije me ni poveo.

Još iz kategorije