Stanija ponizila Asmina javno: Poklone bacila u kantu, njegov lik završio u đubretu

15.02.2024

12:45

By

Veza Stanije Dobrojević

instagram

Stanija i Asmin

Stanija ponizila Asmina javno

Starleta i nekadašnja učesnica Zadruge Stanija Dobrojević se oglasila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i sa pratiocima podelila kakvo je iznenađenje dobila za Dan zaljubljenih.

Stanija ponizila Asmina javno, bacila sve stvari u kantu

Ona se slikala pored poklona na stolu, a onda i usnimila sve detalje kako bi svi mogli da vide iznenađenje, koje je po svemu sudeći Asmin Durdžić priredio svojoj lepšoj polovini. Stanija je dobila nekoliko skupocenih proizvoda, ruže, balone, plišanu igračku, kao i tortu sa natpisom.

Stanija ponizila Asmina javno

Veliku pažnju je privukla i čestitka koja se vidi na snimku, ali je Stanija ipak nije otvorila i pokazala šta piše unutra.

– Želim svim Botovima i Patronima srećan Dan zaljubljenih. I naravno svima koji su normalni. Ova borba me je naučila da nije bitno ni ko si, ni šta si ništa, ako si sam! Želim svima od srca da se zahvalim još jednom – napisao je Asmin, a onda objasnio šok video.

Stanija ponizila Asmina javno


Inače, Asmin je na svom Instagram profilu otkrio da je stupio u kontakt sa produkcijom, te im ponudio svoj ulazak u Belu kuću pa je tako jasno da Asmin želi u Elitu.

Njegov cilj jeste ulazak na samo nekoliko sati kako bi se suočio sa učesnicima i izneo svoju stranu priče.

Pročitajte: Ona je prava srećnica- Jovana Jeremić dobila skupocen poklon za Dan zaljubljenih

– Sinoć sam ponudio produkciji da će me dobiti, ne na klupi, ne u studiju… Moja ponuda je da uđem na par sati, da za crnim stolom iznesem svoju stranu priče, da se sa Kanalom (Aneli) suočim pred svima i da objasnim neke stvari i začepim usta – napisao je Asmin na društvenoj mreži Instagram.

On je inače uputio i pretnju Marku Đedoviću.

Stanija ponizila Asmina javno

– I da Đedović više nikad ne spomene ime Stanija nakon mog izlaganja– zaključio je Durdžić na svom Instagram profilu.

Još iz kategorije