Nacija na nogama zbog porodice Šparavalo: Anđela posle rijalitija ostaje na ulici

06.05.2024

09:05

By

Roditelji Anđele Šparavalo

printscreen youtube TV pink

Anđela Šparavalo

Roditelji Anđele Šparavalo doneli šok odluku

Roditelji Anđele Šparavalo više neće ni da čuju za nju. Naime, kako je i dalje u vezi sa Bojanom Pavlović i ne odustaje od te ljubavi, rešili su da joj za rođendan poruče kako više nema porodicu.

Roditelji Anđele Šparavalo očajni do bola zbog Bojane Pavlović

Otac je, naime, napisao u pismu sve što su roditelji Anđele Šparavalo imali da poruče ćerki, ali nju ni to nije nimalo uznemirilo. Naprotiv, čak je Anđela Šparavalo poručila svojima iako je u problemu, od svog izbora neće odustati i da im slučajno ne padne na pamet da govore ružno o Bojani za medije, a kako se šuška, one će ponovo ući u rijaliti Željka Mitrovića.

Roditelji Anđele Šparavalo

Anđela i Bojanaprinstcreen youtube

– Anđela, čuo sam jutros šta si nam poručila i da si odabrala svoj put i rešila da upropastiš svoj život. Sve vreme našeg oglašavanja je bilo da se dozoveš pameti, ali je sve bilo uzalud. Urnisala si porodicu, a naročito brata i mamu. Ja te kao otac gledam i ne mogu da verujem kakvog sam monstruma gajio 20 godina. Znaj da ti je pasoš danas dostavljen u Šimanovce, jer kad budeš izašla, najbolje bi ti bilo da odeš iz zemlje i to negde gde te ne mogu naći – pišu roditelji Anđele Šparavalo, ali ni to nije sve:

Pročitajte i – Kakva domaćica, takva i jaja – Glumica Lidija Vukićević je umetnica i van kamera

– Toliko si nam bola nanela da naš susret može da bude veoman koban po tebe! P. S. Nemoj da sam čuo da spominješ prezime Šparavalo koje ćeš po izlasku morati da promeniš, jer osoba koja je protiv svoje porodice ne zaslužija da nosi njeno prezime – piše navodno u pismu.

Pročitajte i – Isplivala istina o pomirenju Dragane i Tonija – Evo šta je pevačica odlučila posle svega

Podsećmo, nakon što se Anđela Šparavalo u emisiji ‘Pitanja novinara‘ obratila porodici rekavši da strahuje od čestitki koje će dobiti za rođendan, odazvao se njen otac. Navodno joj je uputio pismo u kom piše da je presečena svaka njena veza sa porodicom.


Zbog njegovog poteza čak se i narod digao, pa mnogi komentarišu da to nije fer prema Anđeli i da ona ima pravo na svoje izbore.

„Kakvi su to ljud“, „Kakav su ološ ovi roditelji“, „Dete se ne smeš odreći“, „Ovo je užasno šta ovi roditelji rade, ne daj bože da naudi sebi“, „Sram vas bilo, nikakvi ste roditelji“, „Izgleda da je majka modernizovana samo kada treba da stavi silikone“, samo su neki od komentara gnevnog naroda.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije