Anđela može da digne ruku na sebe: Psihijatar upozorava porodicu Šparavalo koja ucenjuje ćerku

02.03.2024

13:00

By

Anđela Šparavalo u problemu

Anđela Šparavalo u problemu

Porodica Anđele Šparavalo ne odustaje od toga da je odvoje od Bojane Pavlović. Nakon što se brat oglasio i poslao pismo Anđeli u rijaliti, to je sada učinio i njen otac. Oni su joj poručili da ako ostane sa Bojanom na njih zaboravi zbog čega ona sada ima nervne slomove.

Anđela Šparavalo u problemu, ako upadne u depresiju može da digne ruku na sebe

Stupili smo u kontakt sa psihijatrom Nebojšom Gavrilovićem koji nam je objasnio da porodica mora da spusti loptu i da okrene ploču kada je Anđelina veza sa Bojanom u pitanju.

Anđela Šparavalo u problemu

Anđela Šparavaloprintscreen youtube TV pink

– Pažljivo sam pratio slučaj oko Anđele jer sam čuo da se dešava specifična situacija. Ispratio sam i oglašavanje njene porodice. Anđela se ne nalazi u prirodnom okruženju, ta devojka je u rijalitiju, osuđena na pedeset ljudi, jedan te isti prostor, ne može ni ona, ni bilo ko ko je učesnik takvog projekta da normalno rezonuje i razmišlja – kaže psihijatar i dodaje:

Pročitajte i: Pojavile se šokantne tvrdnje: Otkriveno zašto je Janjuš sa Aneli, sve izašlo na videlo

– Emocija je pojačana, to svakako, ali dolazimo do toga da je ona neko ko se bori i još uvek traži. Ona ne zna kog je seksualnog opredeljenja, to se jasno vidi. Porodica joj dodatno otežava.

Ističe i da porodica mora drugačije da se postavi i da je podrži:


PRočitajte i: Raskid na pomolu: Sve češći sukobi u vezi Anđele i Bojane, padaju žestoke reči

– Pogrešno je što je ucenjuju, oni moraju sa njom na fin način da porazgovaraju i da joj pomognu da se pronađe. Ima, nažalost, dosta slučajeva da osobe koje se još uvek traže, a koje su osuđene ili odbačene od porodice i društva, u najčešćim slučajevima podižu ruku na sebe – kaže psihijatar i dodaje:

Anđela Šparavalo u problemu

Anđela Šparavaloprinstcreen TV Pink

– Ne vide rešenje i ona doživljavaju ozbiljnu depresiju iz koje ne vide izlaz. Kod Anđele je najvažnije da kada napusti rijaliti, sedne i otvoreno razgovara sa porodicom, bez osuđivanja i ucena. Moraju da joj pomognu da sebe pronađe.

IZVOR: Star

SLIKE: Star

Još iz kategorije