Ljubavni život srpskog košarkaša prava je sapunica! Kluniju skinuo verenicu, oženio Anđela, a estradni brakovi pucali zbog njega

21.08.2024

20:57

By

marko jaric

Antonio Ahel / ATAImages

Marko Jarić, legendarni srpski košarkaš, pored brilijante igre i poteza na terenu, umeo je uspešno da vodi igru i na ljubavnom polju.

Iako se danas čini da je usmeren isključivo na ulogu oca, prekaljeni igrač je nekada imao podužu listu utakmica sa najvećim svetskim lepoticama, na kojima bi mu mnogi pozavideli.

Još od mladih dana, Jarić je imao oko za žene. Njegova najpoznatija ljubavna priča je veza sa brazilskim supermodelom Adrianom Limom kojoj je, kako se svojevremeno šuškalo, Jarić bio prvi muškarac u životu. Jarić i Lima su se venčali 2009. godine, na Dan zaljubljenih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Njihova romansa izgledala je kao bajka, ali pet godina kasnije, sve se srušilo zbog Markovih navodnih neverstava. Iako su pokušali da izglade odnose, razvod je bio neminovan, a Adriana je do danas jedina žena koju je Jarić odveo pred oltar.

Marko Jarić ljubavni život nije uvek uspevao da drži dalje od očiju javnosti

Pre i posle Lime, Jarić je osvajao srca mnogih poznatih dama. Bio je u vezi sa nekadašnjom misicom i modelom Adrijanom Čortan, kao i sa Sandrom Nikolić, koja je kasnije udajom za ruskog milijardera Andreja Meljničenka postala najbogatija Srpkinja.



Nizale su se i veze sa manekenkama Nevenom Milićević i Anom Lašpetovski, ali su mediji najviše brujali o njegovoj vezi sa Elizabetom Kanalis.

Kanalis, poznata kao bivša verenica holivudske zvezde Džordža Klunija, bila je jedna od najintrigantnijih žena u Jarićevom životu.

Glasine su govorile da je Elizabeta, iako tada Klunijeva verenica, bila u paralelnoj vezi sa Jarićem, što je napravilo pometnju na globalnom nivou kada je ta informacija došla u medije. Iako ništa nije bilo zvanično potvrđeno.

Marko Jarić ne krije koliko ih je imao

Pored ovih dama, Jarića su povezivali i sa drugim ženama iz javnog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olja Crnogorac (@montenegrina_o)

Od voditeljke Olje Crnogorac, koja je u to vreme radila kao manekenka, do Nives Celzijus, svaka nova veza punila je novinske stupce.

Posebno je ostala upamćena njegova dugogodišnja veza sa ruskom manekenkom Elenom Rogožinom, s kojom je živeo u luksuznoj vili na Beverli Hilsu.

Mediji su otkrili i da je Jarić bio uzrok neverstva Sonje Vuksanović, bivše žene Ace Lukasa, a prethodno i pevača Šeljka Šašića. Jarić i Sonja su mesecima bili u vezi, a Lukasova bivša nikada nije demantovala da je razlog razvoda bilo njeno neverstvo.

Ćerka Željka Šašića

I pored svih tih burnih ljubavi, čini se da je Marko Jarić danas konačno pronašao mir u ulozi oca. Na njegovom Instagram profilu više nema glamuroznih dama, već se tamo mogu videti samo slike s ćerkama.

Da li to znači da je slavni košarkaš zaista stavio tačku na svoj buran ljubavni život? Ili pravu ljubav čuva daleko od očiju javnosti?


Slične teme:
Skandalozno priznanje Zlate Petrović napravilo pometnju: Bila sam njegova ljubavnica pet godina
Zavirite u dom Ace Lukasa: Od kada je razveden, pevač se baškari u stanu od pola miliona


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Antonio Ahel / ATAImages

Još iz kategorije