Zavirite u dom Ace Lukasa: Od kada je razveden, pevač se baškari u stanu od pola miliona

23.05.2024

18:00

By

Stan Ace Lukasa

Bojan Vuković

Aca Lukas

Stan Ace Lukasa nalazi se nadomak centra grada

Stan Ace Lukasa smešten je nadomak centra Beograda. Naime, pevač Aca Lukas skrasio se u stanu nadomak samog centra grada, pa iako je blizu svih dešavanja, ima svoju oazu mira.

Stan Ace Lukasa opremljen je diskretno ali luksuzno

Kako prenose mediji, stan Ace Lukasa plaćen je 500.000 evra i sudeći i po nameštaju nije se štedelo ni na opremanju, a tu su i pažljivo birani skupi detalji.

Stan Ace Lukasa

Prostrana dnevna sobaYouTube/Printskrin

Kod ulaza u stan sa desne strane je ogromna dnevna soba u kojoj Lukas provodi najviše vremena, a u jednom delu dnevnog boravka smešten je beli klavir, kao i klavijatura budući da pevač često svira kod kuće za svoju dušu, ali i prijateljima. Za tim klavirom nastale su i mnoge pesme Ace Lukasa koje su postale hitovi.

Stan Ace Lukasa

Dnevni boravakYouTube/Printskrin

Svaki detalj je posebno biran po Acinom ukusu, pa ne čudi i što se u dnevnoj sobi nalazi i ogroman portret popularnog pevača. Takođe, u jednom kutku nalaze se i mnogobrojne nagrade koje je Lukas dobio tokom bogate i uspešne karijere koja i dalje traje.


Stan Ace Lukasa

Trpezarija

U Lukasovoj sobi na sredini je ogorman krevet, a na policama nalaze se razni detalji kao i uspomene sa najmilijma. Iz pevačeve spavaće sobe ulazi se u ogromno kupatilo koje je odvojeno staklenim zidom tako da se iz kreveta sve jasno vidi, a Lukas može direktno iz kreveta da se osveži i pripremi za obaveze koje svakodnevno ima.

Stan Ace Lukasa

Lukasovo kupatiloYouTube/Printskrin

Ipak, kako su mediji danas preneli, Aca Lukas trenutno ne boravi u svom luksuznom penthausu u koji se uselio nakon razvoda od Sonje Vuksanović kojoj je ostavio luksuznu kuću koju su pazarili na Bežanijskoj kosi dok su bili u braku. Zapravo, Lukas je kuću ostavio svojoj najmlađoj ćerki Viktoriji koju je dobio sa Sonjom.

Pročitajte i – Aca Lukas i Sonja ponovo u ljubavi – Ovaj detalj ih je otkrio

Naime, kako je danas u medijima odjeknula vest, Aca Lukas iz Beograda se preselio u Sremsku Kamenicu. Pevač navodno mesecima živi u kući koju iznajmljuje, a razlog njegovog odlaska iz prestonice još uvek nije poznat.

 

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: Bojan Vuković/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije