Skandalozno priznanje Zlate Petrović napravilo pometnju: Bila sam njegova ljubavnica pet godina

26.04.2024

21:04

By

Ljubavni život Zlate petrović

Zlata Petrović Starmagazin.rs

Ljubavni život Zlate Petrović ne prestaje da intrigira javnost

Pevačica Zlata Petrović pored zavidne karijere duge četiri decenije, veliku pažnju javnosti privlači i privatnim životom, a posebno je interesantna tema njen ljubavni život, koji je, mnogi se slažu veoma uzbudljiv i buran.

Ljubavni život Zlate Petrović bio je i te kako buran

Otkako je uplovila u svet estrade, pa do danas, folkerka slovi za jednu od iskrenijih dama sa javne scene, pa je i na škakljiva pitanja na temu ljubavni život Zlate Petrović ona novinarima uvek odgovarala bez zadrške, otkrivajući pikanterije i sočne intimne detalje.

Ljubavni život Zlate Petrović

Zlata PetrovićBojan Vuković

 

I ptice na grani znaju da su je još sa 18 godina roditelji udali protiv njene volje, pa samim tim i prvi Zlatin brak nije dugo potrajao. Nakon toga stala je na ludi kamen sa pevačem Hasanom Dudićem, sa kojim ima sina Mikija, međutim i ova priča neslavno se završila.

Sa popularnim voditeljem Zoranom Pejićem Pejom, kom je rodila sina Jovana i koji je bio velika ljubav Zlate Petrović takođe nije nastavila zajednički život, a kako je sve počelo nikada nije krila:


Ljubavni život Zlate Petrović

Zlata Petrović sa sinom

– Ja sam sa Pejom legla prvu noć u krevet, bila je kombinacija i mi smo dobili dete. Na kraju smo bili muž i žena. Jednostavno pravila ne postoje. Naravno da je bolje da se prvo upoznate i uvek sam za to, ali se dešavaju i ove druge stvari – ispričala je jednom prilikom pevačica za „Grand“, međutim ona i Zoran Pejić Peja nakon razvoda ostali su u sjajnim odnosima.

Pročitajte i – Da li je moguće da Ristovski ovo radi? Namestio bliski susret bivše i 39 godina mlađe devojke

Iako, kako sama kaže, trenutno nema emotivnog partnera, te ljubavni život Zlate Petrović nije preterano zanimljiv, detalji iz pevačicine prošlosti ne prestaju da intrigiraju javnost i svaka njena izjava naširoko se komentariše. Sada je još jednom iznenadila priznavši da je bila ljubavnica oženjenog muškarca kao i da je ta zabranjena veza trajala čak pet godina.

Ljubavni život Zlate Petrović

Zoran Pejić Peja

– Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina. Bila sam dobra ljubavnica, ali sam vodila računa da čoveka s kojim se tajno viđam ne dovedem do razvoda. Nisam ljubomorna, pa mi nije bio problem da delim čoveka sa drugom ženom. Sa muškarcima nikad nisam bila iz koristi, već iz zadovoljstva. Nije me zanimalo da li je neko bogat ako mi je lepo pored njega. Sama zarađujem i imam dovoljno za sebe. Nisam tražila da mi neko kupuje bunde i automobile! – rekla je zanosna crnka koja je u mladosti važila za pravu zavodnicu.

Pročitajte i – Nije joj lako – Jovanu Pajić upoznala devojku Saleta Tropika

– Nijedna žena ni muškarac nisu dobili diplomu jer su dobri u spavaćoj sobi. Nisam fatalna kao što neki pričaju. Možda sam takva bila u mladosti, ali kako idu godine, sve više se smirujem – priznala je Zlata u jednom intervjuu za domaće medije.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije