Nije joj lako: Jovanu Pajić upoznala devojku Saleta Tropika

26.04.2024

10:00

By

Jovanu Pajić upoznala Saletovu devojku

Jovanu Pajić upoznala Saletovu devojku

Pevačica, Jovana Pajić otkrila je detalje iz svog privatnog života. Ona je pričala u kakvim je odnosima sa bivšim mužem, pevačem Aleksandrom Cvetkovićem, poznatijim kao Sale Tropiko koji ima novu devojku.

Jovanu Pajić upoznala Saletovu devojku, oglasila se javno

– Upoznala sam Saletovu novu devojku, mi se svi jako lepo slažemo i to je u najvećem interesu naše dece.

– Ja jedino mogu da budem spokojna kada su one dobro i kada je okruženje oko njih zdravo i to je jedino što mene zanima. Drago mi je da je Saša našao jednu takvu osobu – rekla je Jovana, pa se osvrnula na prijateljstvo sa Marijom Šerifović, koja je nedavno postala majka:

Jovanu Pajić upoznala Saletovu devojku

Antonio Ahel/ATAImages.ATA IMAGES

Ona ne traži savete, ali upija od nas sve ono što je njoj zgodno. Sa vremenom će verovatno usvajati stvari koje mi praktikujemo sa svojom decom. Ona zapravo nije lik koji sluša savete. Ja ne znam koga majčinstvo nije promenilo, ona je potpuno razoružana i jako je lepo videti je u tom izdanju – izjavila je Jovana.

Pročitajte: Ceca završila u suzama zbog Veljka- Sve vreme se molila, oglasila se i Anastasija

Jednom prilom se osvrnula i na razlog razvoda braka.


– Sve što izađe loše na videlo, izađe od aktera te priče i tu deca najviše trpe. Mi zbog dece moramo da budemo u dobrim odnosima, jer svaki roditelj mora da stavi interese dece na prvo mesto. Ne znam zašto je to ljudima čudno, mi smo se civilizovano razišli, naravno da ću sa svojom decom otići na koncert njihovog tate.

Jovanu Pajić upoznala Saletovu devojku

Antonio Ahel/ATAImages

– Deca znaju sve, decu ne možeš da slažeš, misliš da možeš da ih slažeš, a oni zapravo znaju sve. Zadovoljne su i meni je to najvažnije.

Pročitajte: Nakon razvoda Sale Tropiko ima novu devojku- U nju se zaljubio nakon Jovane

– Mislila sam da će im trebati više vremena da to prevaziđu, ali brzo su. Kada su mama i tata srećni i deca su srećna – rekla je pevačica u emisiji „Premijera Vikend Specijal“.

Još iz kategorije