Nakon razvoda Sale Tropiko ima novu devojku: U nju se zaljubio nakon Jovane

26.03.2024

09:03

By

Nova devojka Saleta Tropika

Nova devojka Saleta Tropika je unela radost u njegov život

Frontmen Tropiko benda, Aleksandar Cvetković, otkrio je uživa u ljubavi sa novom devojkom. Ona je uspela da ga osvoji nakon razvoda od Jovane.

Nova devojka Saleta Tropika je unela radost u njegov život, pevač priznao koliko je zaljubljen

Za domaće medije istakao je da se oseća super, kao i da je emotivno ispunjen.

– Emotivno sam ispunjen, super živim, imam lep, miran život i uživam u svakom pogledu kako duhovno, tako i ljubavno, ali i fizički – rekao je Sale, a potom priznao da ne želi preterano da priča o svom privatnom životu:

Nova devojka Saleta Tropika

– Ja ne bih preterano pričao o svom privatnom životu jer ste prethodni imali na kašičici i znalo se sve o meni, tako da bih ovog trenutka tu stavio tačku, pošto mislim da je to sve okej i za mene i za sve nas zajedno, posebno za moju decu koja su tinejdžeri, pa ne bih baš da pričam o tome.

Pročitajte: Tara Simov prolazi kroz pakao- Ne dozvoljava mi da uđem u stan gde mi je dete

– Ako iz srca želite da znate kako se osećam, mogu da kažem da se osećam jako lepo i jako zadovoljno – izjavio je pevač za Informer.


Nova devojka Saleta Tropika

Podsećanja radi, nova devojka i Sale su slične visine, njegova partnerka ima kratku, ravnu, crvenu kosu i pirsing na nosu. Da se dobro slažu govori i to što čak vole i da se obuku isto, pa su tako uhvaćeni kako nose identične trenerke.

Pročitajte: Sale Tropiko posle razvoda ima novu devojku- Svi čekaju Jovaninu reakciju

Inače, Sale i Jovana su obavestili javnost krajem 2021. godine da su odlučili da se rastanu, nakon 10 godina braka. Oni su tada zamolili javnost za privatnost dok prolaze kroz taj proces, pre svega zbog njihovih ćerki.

Nova devojka Saleta Tropika

Čak i nakon razvoda, Sale i Jovana su ostali u dobrim odnosima, pa su neretko provodili i vreme zajedno, naravno, najviše zbog ćerki. Ipak, ni za jedno od njih dvoje, sve dosad, nije bilo poznato da li imaju nekog novog pored sebe.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije