Zna li ovo trudna Katarina?! Darko Lazić orgijao sa 12 žena, pa povredio kuk

06.06.2024

11:41

By

Avantura Darka Lazića

ATA IMAGES

Darko Lazić

Avantura Darka Lazića ostavila je javnost u šoku

Od kada je obnovio ljubav sa Katarinom koju je voleo u ranoj mladosti, Darko Lazić je drugi čovek. Pevač je shvatio da je samo Katarina Lazić žena za sva vremena, pa nije odugovlačio ni venčanje, a sada je i beba na putu. S tim u vezi, mnogi su se šokirali kada je u medije dospela avantura Darka Lazića sa čak 12 žena.

Avantura Darka Lazića san je mnogih muškaraca

Naime, u pitanju je avantura Darka Lazića koja se desila prošle godine, pre nego što se Darko smirio i venčao sa Katarinom, pa ne čudi što je sve detalje sam Darko javno ispričao.

Avantura Darka Lazića

Darko LazićATA IMAGES

Kako je sam sve do detalja opisao, ova avantura Darka Lazića desila se jedne neobične noći u Cirihu, sa čak 12 žena sumnjivog morala o čemu je pevač, po sopstvenom priznanju, dugo maštao.

Avantura Darka Lazića

Darko Lazić sa suprugom KaćomATA IMAGES

Darko Lazić se na ovaj poduhvat odvažio kada se sa nekoliko drugara našao u Cirihu, pa su otišli u javnu kuću i birali devojke s kojima će da se zabave te noći.


Nakon akcije koja je trajala celu noć sa čak 12 žena folkeru su se pojavili problemi s kukom koji je operisao posle teške saobraćajke.

Te večeri sam imao odnose sa 12 devojaka. Kad sam ušao, nisam znao gde pre da pogledam! Pored mene leži crnka, brineta, crvenokosa, plavuše. Sve što sam mogao da zamislim! Ne zna čovek gde će pre!

To mi je bila velika želja. Drugare nisam video celu noć, svi su bili po sobama. Tek ujutru smo se svi našli i krenuli u hotel u kom smo odseli – ispričao je Darko kroz smeh i dodao:

Avantura Darka Lazića

Andreana Čekić i njen kum Darko LazićATA IMAGES

– Raštimovao mi se kuk, a tek po dolasku u Srbiju mogao sam s doktorima da obavim pregled. Doktor me je pitao šta sam radio, morao sam da mu objasnim onako uvijeno. Čovek je samo počeo da se smeje, pogledao me je i rekao: „Darko, ajde vodi računa! Nemoj opet da te sastavljamo. U svemu moraš umereno“ – prisetio se popularni pevač koji se sada skrasio kraj supruge Katarine koja je trudna.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije