Veza sa oženjenim košarkašem je sve zanimala! Milena Ćeranić priznala: Ludo sam ga volela..

20.03.2023

10:00

By

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović

Ljubavni život Milene Ćeranić intrigira javnost, evo zbog čega

Nakon medijske ilegale, Milena Ćeranić nedavno je izbacila novu pesmu koja na već na prvo slušanje osvojila srca publike, a slavnu pevačicu ponovo vinula među zvezde. Budući da iza sebe ima burne emotivne veze, ljubavni život Milene Ćeranić ponovo se našao u žiži interesovanja, a ona sada otkriva pravu istinu o ljubavi koju je osećala prema zauzetom muškarcu.

Ljubavni život Milene Ćeranić intrigira javnost

Gostujuću u emisiji „Prvi red“ Ćeranićeva je pričala o svojoj karijeri, ali i ljubavnoj vezi koju je svojevremeno imala sa oženjenim košarkašem.

– Volela sam oženjenog čoveka i u čemu je problem. Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je živite i osetite, kako biste mogli da ne pravite glupost u svom životu i nastaviti da idete dalje. Ustvari, moram da se ispravim, nisam volela oženjenog, nego zauzetog – rekla je pevačica.

Pročitajte: Tragična saobraćajna nesreća promenila sve – Ljubavna priča Milene Ćeranić zaledila krv u žilama FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Ceranic (@ceranicmilena)

Milena Ćeranić, pored muzike i glume, obožava i pisanje, a talenat za umetnost je, kako sama ističe, nasledila od oca.

– Tata je jako veliki umetnik, ali mu je deda na neki način srušio snove. Gde ćeš ti jednom Crnogorcu da spomeneš, da želiš da upišeš glumu. Ostao je zarobljen veliki umetnik u njemu. Voli da piše, slika i svira gitaru. Na njega sam nasledila taj talenat i u poslednje vreme i ja sam počela da pišem, ali poeziju.


Pročitajte: Kraj ljubavi- Sin Dragane Mirković ostavio Čolinu ćerku, pevačica umešala prste FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Ceranic (@ceranicmilena)

Zbog učešća u rijalitiju Milena je ozbiljno je ugrozila svoje zdravlje, a kako sama otkriva, najveći uzrok njenom zdravstvenom stanju bilo je nepotrebno pravdanje drugim ljudima.

– Ja sam u tom rijalitiju bila osuđena što sam psovala. Britkog sam jezika, iako ne volim taj deo sebe. Jedino u životu zbog čega se kajem je što sam se pravdala ljudima kada sam izašla sa „Farme“ jer sam mislila da su tada čelni ljudi moje izdavačke kuće, navodno bili na mojoj stvari, a ispostavilo se suprotno. Ipak, sa svima iz Granda sam u dobrim odnosima, sa Sašom Popovićem se jako lepo pozdravim. Jedino o Žiki nemam lepo mišljenje jer je u tom periodu iznosio neke gnusne stvari o meni i mom moralu, ali smo se na kraju svi uverili da je lagao – zaključila je Milena.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije