Sveti Vasilije Ostroški mi se javio u snu: Jovana Jeremić ostala nema, čeka je novo čudo

12.05.2024

18:00

By

Vera Jovane Jeremić

prinstcreen TV Pink

Jovana Jeremić

Vera Jovane Jeremić uvek je bila čista i predana

Voditeljka Jovana Jeremić i te kako je posvećena veri i crkvi. Ona posti svaki pravoslavni post, te ne krije koliko je vera Jovane Jeremić doprinela da joj u životu krene na svim poljima.

Vera Jovane Jeremić maksimalno je posvećena Srpskoj pravoslavnoj crkvi

Kako je sama istakla u više navrata, vera Jovane Jeremić čini da ona kao žena postane jača i istrajnija, te da ne odustaje ni pred jednom preprekom ma koliko one bile teške.

Vera Jovane Jeremić

Jovana JeremićATA IMAGES

– Sanjala sam Svetog Vasilija Ostroškog koji mi se nekoliko puta javljao u san i koji mi je negde nagoveštavao događaje koji će mi se desiti u životu. I jedan od snova jeste bio san kada sam ja osetila jednu toplinu iza leđa. Ispred mene je bio sveštenik i ja sam se okrenula da vidim šta je to. I videla sam odoru crvenu sa zlatnim i osetila sam toplinu. I sveštenik je tad rekao: „Ne boj se, kćeri, nemoj ničeg da se bojiš“, ja sam tad bila pod nekim i pritiscima i tako – imala sam velike borbe i unutrašnje i spoljašnje, i sveštenik je rekao: „Nemoj ništa da se boriš, Sveti Vasilije ti čuva leđa!“ I ja sam pitala: „Sveti Vasilije?“, kaže: „Da, to je svetac koji čini čuda, to je bosonogi svetac koji čini da čuda postanu moguća“. Ja sam ustala sutradan i rekla: „Da, moj hašhtag će biti „mala koja čini čuda“ – ispričala je Jovana Jeremić i šokirala javnost izjavom.

Pročitajte i – Ovo je dečko Cece Ražnatović – Otkriveni svi detalji velike ljubavi

Podsetimo, Jovana Jeremić je od svog dečka, biznismena Dragana Stankovi, dobila luksuznu kuću u Grockoj.

Pročitajte i – Toni priznao sve o prevarama i aferama – Ovo je njegova istina o razvodu od Dragane Mirković

– Čula sam da je glavna tema da li je vila u Grockoj na moje ime! Vidim da neke moje koleginice bave tom tematikom, s obzirom da bi one verovatno želele da im jedan muškarac priredi da dobiju, bar jednom u životu, možda nešto više od parfema, a kamoli kada je vila u pitanju! Da vas oduševim – jeste! Nema potrebe da idete okolo, pozivate moje prijatelje, da idete na oglase da proveravate kuću… Ja ću da vam skratim muke! Jeste na moje ime i ne samo vila, mnogo toga još. Ali, nemojte uopšte da vaše zdravlje trpi zbog toga, ja sam želela javno da vam se obratim – rekla je Jovana.


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije