Recept Jelene Karleuše za biftek odmah ćete poželeti da isprobate
I ptice na grani znaju da se pop diva Jelena Karleuša godinama izjašnjava kao vegan, te da je njena Ishrana veoma specifična. Osim što je iz zdravstvenih, moralnih i etičkih načela prestala da konzumira namirnice životinjskog porekla, ona je prestala i sa kupovinom i nošenjem garderobu od kože i krzna za šta je mahom naišla na pozitivne reakcije.
Recept Jelene Karleuše za biftek zasigurno će oduševiti i vaše ukućane
Umesto mesa i mesnih prerađevina, Jelena je počela da unosi više povrća, orašastih plodova i ostale namirnice kojima nadoknađuje nedostatak vitamina i minerala i ne sumnjamo da je umnogome korigovan način njene ishrane mnoge podstakao da isprobaju isti.
Međutim, oni koji su ostali pri stavu da je meso najbolje za optimalan unos proteina u organizam, zasigurno će poželeti da isprobaju recept Jelene Karleuše za biftek sa šampinjonima koji je pevačica svojevremeno pripremala pred kamerama.
Priprema: U tiganj stavite pola maslaca ili ulje. Uspite očišćen i iseckan beli luk, preko koga ćete položiti šnicle začinjene vegetom. Ako su velike za tiganj, prepolovite ih pre nego što ih stavite na vatru. Tiganj sa teletinom stavite na zagrejanu ringlu i poklopite na dvadeset minuta. U međuvremenu dodajte vino, pa ponovo poklopite.
Dok se meso krčka pripremite pečurke. Operite ih, začinite vegetom, sipajte u manju šerpu sa ostatkom putera i propržite. Pred kraj dodajte pavlaku i ostavite na vatri još nekoliko minuta. Prijatno!
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenjaU reduPolitika privatnosti