Posni ručak po receptu Ane Bekute se lako priprema
Pevačica Ana Bekuta je godinama među omiljenim pevačicama, a osim što ima sjajne glasovne mogućnosti uspešna je i na drugim poljima. Bekuta slobodne trenutke koristi da pripremi ručak i okupi porodicu, a sada je podelila recept koji će oduševiti sve domaćice.
Posni ručak po receptu Ane Bekute se lako priprema, otkrila tajnu savršenog obroka
Naime, prilikom gostovanja u emisiji „Praktična žena”pevačica je pokazala svoj skriveni talenat, a njen recept za posni krompir punjen plodovima oduševiće i vaše najmilije.
Ovo su sastojci koji su vam potrebni:
600 g krompira
300 g morskih plodova
200 g paradajza
3 čena belog luka
50 ml maslinovog ulja
50 ml limunovog soka
so i biber
Krompir skuvajte u ljusci, oljuštite ga i presecite na pola i izdubite, a zatim poređajte u duboku vatrostalnu posudu za serviranje.
Na maslinovom ulju propržite malo seckani beli luk, dodajte seckani paradajz ili pelat, pa kad se malo ukrčka, dodajte seckane morske plodove i nastavite da sve zajedno još malo dinstajte. Morskim plodovima napunite krompir i ostatak slobodno prelijte svuda preko krompira. Prelijte maslinovim uljem i sokom od limuna, a zatim ukrasite seckanim peršunom.
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenjaU reduPolitika privatnosti