Ko bi rekao da je takva domaćica: Maša Memedović pokazala kako umesiti hleb savršenog ukusa

16.06.2024

13:00

By

Recept Maše Memedović

Instagram

Otkako je pre oko osam godina okončao brak sa suprugom Mirjanom, jedan od mnogima omiljenih voditelja Jovan Memedović, trudi se da svoju privatnost drži podalje od znatiželjnih medija, međutim interesovanje za njegov, i način života njegove porodice ne jenjava, a posebno je javnosti interesantna njegova mezimica Maša.

Recept Maše Memedović za domaći hleb je savršen

Ova lepotica po mnogočemu podseća na popularnog oca, a ljubav koju je prema prirodi nasledila od Jovana izaziva oduševljenje kod mnogih, te su i njene avanture koje objavljuje na Instagramu veoma zapažene i komentarisane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maša Memedović (@masamemedovic)

Međutim, na njenom profilu može se naći još mnogo toga korisnog pa ne čudi činjenica da je prikupila pravu armiju obožavatelja, a ono što je svima zapalo za oko jeste da je ćerka Jovana Memedovića pristalica zdravog načina života koja sa pratiocima voli da podeli po koju stavku iz svog jelovnika.

Pročitajte i – Ovaj stajling Maše Memedović svi žele da iskopiraju – Pokazala gde da se obučete za malo novca, a da izgledate kao milion dolara

Recept Maše Memedović za domaći hleb koji je jednom prilikom otkrila kako pripremala izazvao je pravo oduševljenje na društvenim mrežama, a mnogi su pohrlili isti da isprobaju i nema ko nije prokomentarisao da je zaista odličnog ukusa.

Recept Maše Memedović odmah ćete poželeti da isprobate, uživanje u ukusu je zagarantovano

Iz svog doma gde je porodično gnezdo svila sa suprugom Bogosavom Apostolovićem, ona se javila pratiocima i pokazala kakav se to hleb jede u njihovoj kući, a sastojke i način pripreme za ovaj recept Maše Memedović mi vam prenosimo u celosti.


Sastojci:

– kesica kvasca
– kašičica šećera
– začini po želji, malo soli
– mlaka voda da proradi kvasac
Mere su 1 : 2
*2 šolje mlake vode
*4 šolje brašna

 

Priprema:

– U suštini sve radite po osećaju, ne želite previše lepljivo testo, ni previše suvo. Prvo ga formirajte varjačom ili špatulom, zatim malo rukama da poprimi oblik.

– Pokrijete i ostavite da odstoji dva sata. Za ovaj hleb koristim lonac od livenog gvožđa, koji prethodno zagrejem 45 minuta u rerni – napisala je Maša u opisu videa i dodala:

Recept Maše Memedović

– Kada naraste, testo postavim na papir za pečenje i rukama formiram okrugli oblik. Zatim nožem napravim procep na površini kako bi se hleb otvorio pri pečenju.

– Peče se trideset minuta na 230 stepeni zatvoren, a zatim bez poklopca još 15 minuta.

Isprobajte i uživajte!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maša Memedović (@masamemedovic)

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije