Mika sa dečkom u novoj Eliti, a Giba pali mase provokativnim fotografijama: Šta o tome misli mama Rada

31.08.2024

11:01

By

mika i giba vasic

ATAImages / Antonio Ahel

Ana Nikolić, poznatija kao Mika Vasić, nedavno je izazvala pravu medijsku buru kada je odlučila da se pojavi u novoj sezoni rijalitija „Elita 8“ i to u društvu svog dečka. A ovaj potez nije prošao nezapaženo.

Međutim, prava senzacija je njena sestra, Ivana Nikolić, nekada Giba Vasić, koja se povukla iz javnosti nakon udaje za bogataša, ali je ostala aktivna na TikToku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Nikolic (@ivana.nikoliccc92)

Ivana Nikolić na svom TikTok profilu redovno deli provokativne snimke, ali jedan kolaž video posebno je privukao pažnju javnosti.

Na njemu su se našle njene smelo odabrane fotografije, uključujući one iz kade i u izazovnom donjem vešu, što je prvi put da je nakon promene pola javno pokazala svoje telo.

Mika i Giba Vasić promenili pol i sada su srećne žene

Njihova majka, Rada Vasić, progovorila je o dugom putu kroz koji su njeni blizanci prošli da bi postali ono što su danas.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Königin (@ana_nikoliccc92)

– Pet godina su trajale pripreme za sve to. Prvo su išle kod psihologa, a kada je on dao zeleno svetlo, uradile su silikone. Nije to bio neki veliki broj, ali će biti sve veći jer se silikoni menjaju – krenula je s pričom Rada, i dodala:

– Nakon toga su se podvrgle operaciji promene pola koja je trajala osam sati. Bila sam prisutna i tresla sam se od straha, to samo majka može da razume. Operacije nisu obavljene u isto vreme, ali ne mogu da otkrijem koja je prva krenula. Sada imaju mnogo bolji posao, sede u kancelariji i nisu više frizerke. Jedna od njih se udala, a kada mi druga kaže da se udaje za svog dečka, podržaću je – ispričala je Rada Vasić.

Pridružite nam se na društvenim mrežama Facebook i Instagram i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATAImages / Antonio Ahel i PrintScreen Instagram / ivana.nikoliccc92, ana_nikoliccc92

Još iz kategorije