Filip Đukić: Nikad nisam spavao sa prostitutkom, volim silikonske grudi

12.06.2022

16:00

By

Tragedija u domu Filipa Đukića

Filip Đukić za Star odgovara na intrigantna pitanja

Sa kim bi se menjao na 24 sata?

Sa Spajdermenom! Da puštam onu mrežu, penjem se po zgradama i zidovima, znaš od kada me zanima njegov život, sve mi je kod njega strava. Tako da bih na dan bio u njegovoj koži, a njemu eto ova moja, da shvati brat koliko ni meni nije lako.”

Ko ti je najbolja riba na estradi?

Ima mnogo lepih devojaka i žena, ne bih da izdavajm sada, da ne bude odmah kako se ložim na neku. Ali ima dosta čiji mi se fizički izgled dopada!”

Prirodne grudi ili silikoni?


Volim i jedne i druge. Bitno da su pune ruke posla!”

Najveći blam?

Zavisi šta ko doživljava kao blam, mojoj ekipi su mnoge stvari blamantne kod mene, a mene ništa nije blam. Imali su ljudi priliku da vide da ja blama nemam.”

Sa kojom glumicom bi se zaglavio u liftu?

A, što mora da bude glumica? Recimo, Madalina Genea ona mi top izgleda. Pitao bih je šta misli, kako možemo da odglavimo lift i da li joj se sviđam.”

Da dobiješ sedmicu na lotou šta bi prvo uradio?

Pao u nesvest! Šalim se, pa ne znam, seo bih da razmislim šta i kako. Ali, da bih dobio sedmicu, pa makar i šesticu, prvo bih morao da odigram loto. Nikad nisam igrao loto, tombule, onaj greb-greb, baš nikad, a vidiš mogao bih.”

Kada si poslednji put plakao?

Nemam pojma, majke mi. Ne plačem ja, ne zato što sam kao neki mačo muškarac, ali nisam lak na suze. Evo, pokušavam da se setim, ali nisam skoro, bar se ne sećam. Ima neke pesme na koje i zaplačem.”

Milica Kemez ili Jelena Pešić?

Top su mi obe, super su likovi, radimo zajedno i kao ekipa se slažemo i uvek nam je dobra i pozitivna energija. Ja volim nekad da ih iznerviram, ali brzo mi oproste.”

Šta mora da ima devojka da bi te osvojila?

Da ne laže, da ne bude kvarna, da je duhovita i zabavna i da je privlačna na oko.”

Šta misliš o prostitutkama?

Posao kao i svaki drugi, treba da se legalizuje. Nemam ništa protiv tih devojaka i žena, jer samo one znaju zašto su krenule tim putem. Ja nikada nisam platio za seks!”

Još iz kategorije