Šok detalji: Slađa Lazić opljačkala salon u Čačku, pojavili se dokazi

09.12.2023

20:00

By

Slađa Lazić opljačkala salon

Slađa Lazić opljačkala salon u Čačku

Slađa Lazić mašta o tome da nađe bogatog muža, a ono što krije jeste da je u jednom frizerskom salonu u Čačku ostala dužna 150 evra.

Slađa Lazić opljačkala salon

Slađa Lazić opljačkala salon- isplivali dokazi

Kako nam kaže frizerka kojoj je Slađa ostala dužna, ona je došla na farbanje, šišanje i tretman kose keratinom, a kada su nakon pet sati završili sve što je želela ona je rekla da nema dovoljno para kod sebe.

-Kad je vidim kako se zanosi i misli da je ne znam šta nije mi dobro. Došla je kod nas u salon sad tokom leta. Sva je kao bila bitna, ona je poznata i ne znam ni ja šta, pa je mislila mi ćemo da padnemo na guzicu kada je vidimo i ponudimo joj da je sređujemo za džabe. To se nije desilo i ona je pital akoliko košta šišanje, farbanje i tretman za sjaj kose, rekla sam joj odmah da će biti oko 150 evra, gole-dole, što se kaže. Rekla je da može i počeli smo da je radimo. Pet sati je bila kod nas u salonu, pričala o rijalitiju, ljudima iz rijalitija, pokušavala da nam stavi do znanja kako je ona neko i nešto, ma jao, kad se setim, baš se blamirala. Pričala je o bogatim momcima, da čovek pomisli ova u ozbiljnom kešu- kaže frizerka iz Čačka i dodaje:

Pročitajte: Leteće perje- Slađa Lazić je preotela Staniji dečka, evo šta joj je sve radila iza leđa

Slađa Lazić opljačkala salon

– Kad ono, kada smo je završili ona otvori novčanik i kaže nema dovoljno ima 2.000 dinara. Mora do automobila da uzme iz kasete karticu jer joj je novac na računu. Ostavila je 2.000 i ja joj rekla da ponese jer mi ne znači ništa, ako će da plati sa kartice. A, ona kao džek kaže, to nam je bakšiš. Nije je bilo 45 minuta, ja izađem, njoj auta nema. Pobegla. Pisala sam joj na Instagramu, ali me blokirala. Eto, to vam je elita.


Još iz kategorije