Leteće perje: Slađa Lazić je preotela Staniji dečka, evo šta joj je sve radila iza leđa

01.04.2023

16:00

By

Stanija i Asmin

B. VUKOVIĆ

Slađa Lazić, učesnica Zadruge 6, ne krije da joj je životni uzor starleta Stanija Dobrojević o kojoj često drži hvalospeve u pomenutom rijalitiju, a njena opsednutost starletom često zna da iznervira zadrugare.

Slađa Lazić je bleda kopija Stanije Dobrojević

U pomenutom rijalitiju Slađa Lazić je više puta istakla da joj je od velike važnosti da njeni emotivni partneri budu situirani i moćni. Iako se trudi da svoj privatni život sakrije od očiju javnosti, Stanija iz Užica, kako je mnogi nazivaju, otkrila je da je napolju čeka izvesni „sultan“, stariji milioner iz Nemačke.

Pročitajte: Stanija u problemu- Bivšem dečku mora da vrati veliki dug, evo ko je on FOTO

slađa lazić
Ono što Slađa krije jeste to da se tajno viđala sa dečkom koji je bio u vezi sa
Stanijom Dobrojević.

-Ona baš želi da ima Stanijin život, ne znam iz kog razloga, ali ona je najsrećnija kada joj kažu da liči na Staniju. Toliko je opsednuta Stanijom da je imala se*s sa njenim dečkom pre nekoliko godina dok su oni još bili u vezi. Slađa je nama pričala da se tajno viđa sa njim, samo zato što on šeta Staniju, a da joj se inače uopšte ne sviđa jer nije njen tip. Ona je u Zadruzi jer se nadala da će tamo biti i Stanija, mnogo je opsednuta njome i ne shvata da je bolesno to što radi – kaže nam Slađina bivša drugarica i nastavlja:

Pročitajte: Život na dve adrese je učinio svoje- Stanija više ne izgleda isto, slika sve govori (FOTO)

slađa lazić
-Ona je tog momka jurila kao luda kada je čula da je on sa Stanijom u vezi. Upoznala ga je u nekom kafiću, počeli su da se dopisuju i povremeno su imali aferu dok je Stanija bila u Americi. Ona je tako ushićena jednom došla i rekla nam kako joj je on kazao da je bolja u krevetu od Stanije – kaže naš izvor i dodaje:

Pročitajte: Stanija se udaje za moćnog biznismena- Zaprosio starletu pa joj ovo strogo zabranio (FOTO)

slađa lazić


– Da vam ne pričam da je jurila i onog Đorđa Kuljića, ali on dečko nikad nije odgovorio na njene poruke. Zato je ona bacila oko i na Marka Markovića, pa se smorila jer nije imala prođu. Staniji ona ne treba za tri života, jer je devojka bolesna koliko je kopira i koliko želi da živi njen život, a u stvari je psihopata – završila je zadrugarkina bivša drugarica.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije