Rodila mu sina, pa se udala za milionera: Gledali ste je na TV-u, a niste imali pojma da je ova poznata žena bila velika ljubav muža Ane Stanić

24.06.2024

14:00

By

Muž Ane Stanić

Antonio Ahel/ATAImages

Nekadašnji košarkaš Momčilo Lavrnić, muž Ane Stanić već dugi niz godina uživa u ljubavi sa pevačicom sa kojom ima sina, a nekada je bio u ljubavi sa svima dobro poznatim licem sa malih ekrana.

Muž Ane Stanić pre pevačice je voleo ovu poznatu voditeljku

Naime, njegova velika ljubav bila je popularna i jedna od mnogima omiljenih voditeljki Branka Nevistić, sada Grujić, koja se povukla iz javnosti i nastavila život van kamera i reflektora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Branka Grujic (@corallo_verde)

Bivši partneri iz veze imaju sina Luku, međutim odlučili su da se rastanu, te je svako nastavio dalje, Momčilo je oženio pop zvezdu i sa njom dobio sina Vuka, dok se Branka udala za veoma imućnog gospodina.

Voditeljka sa kojom muž Ane Stanić ima emotivnu prošlost, svoju sreću je pronašla u braku sa biznismenom Branislavom Grujićem, koji je kako mediji prenose, milioner.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Branka Grujic (@corallo_verde)


On je predsednik jedne građevinske kompanije iz Ženeve, koja posluje u Srbiji, Rusiji, Švajcarskoj, Italiji i Belgiji, a osim ove kompanije, vlasnik je još pet preduzeća, piše „Blic“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Branka Grujic (@corallo_verde)

Iako je na osnovu njenih Instagram objava jasno da uživa u luksuzu i svim blagodetima života, bivša voditeljka svoju privatnost ne voli medijski da eksponira, a i sa suprugom se preterano ne pojavljuje u javnosti.

Emocije između Branke i Branislava prvi put su se javile još 2010. godine, kada su se i zabavljali godinu dana, usledio je rastanak međutim 2012. su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, pomirili se, a zatim 2014. organizovali intimno venčanje u Veneciji.

Muž Ane Stanić pronašao je sreću kraj pevačice, dok se njegova bivša udala za milionera

Sa druge strane, sadašnji muž Ane Stanić i pevačica zavetovali su se pred Bogom 2010. godine u jednom fruškogorskom manastiru, a zatim i pred matičarem ozvaničili svoju ljubav uz dosta zvanica.

Pre nekoliko godina spekulisalo se o njihovim nesuglasicama, a bilo je čak i priče da se razvode, međutim Ana je oštro demantovala ove navode objasnivši da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu:

– Ja se nisam razvela i ne krijem krah braka zato što moj brak nije doživeo nikakav krah, niti moj muž i ja živimo odvojeno. To su neistinite informacije – rekla je pevačica tada za magazin “Hello”.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Antonio Ahel/Ata Images/ Branka Grujic Instagram/Ana Stanic Instagram

Još iz kategorije