Zbog borbe sa kancerom je ostala bez kose: Rada Vasić u bolnici, oglasila se fotografijom iz bolničkog kreveta

29.02.2024

20:15

By

Rada Vasić u bolnici

Ata images

Rada Vasić

Rada Vasić u bolnici, oglasila se fotografijom

Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić bori se sa opakom bolešću a nedavno je i sama otkrila da je trenutno u jako teškoj situaciji. Sada je Rada Vasić u bolnici odakle se oglasila fotografijom, a nedavno je i sama otkrila da vodi najtežu životnu borbu.

Rada Vasić u bolnici zbog opake bolesti sa kojom se bori

Rada Vasić je nedavno otkrila da joj je dijagnostifikovan rak dojke ali da se ona ne predaje uprkos svemu te da se hrabro bori protiv ovog teškog oboljenja.

Tenutno je Rada Vasić u bolnici odakle se oglasila fotografijom uz koju je napisala:

– Zahvaljujem se sestrama onkologije Prokuplje na velikoj pažnji i ljubaznosti!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rada Vasić (@radavasic_official)


Rada je nedavno, zapravo oko Nove godine objavila snimak na kom se videlo da kiti jelku, ali i da je bez kose te je tada otkrila da se suočila sa opakom bolešću.

Ona je tom prilikom ispričala i koliko joj je teško, ali i da se ne predaje. Tada je istakla da je i njen muž veoma loše.

Rada Vasić u bolnici

Rada Vasićprinstcreen TikTok

– Molim vas, neka nam neko pomogne, koliko ko može. Teško sam se razbolela, nije me bilo nisam htela da se pojavljujem ovako bez kose, mnogo se loše osećam. Mnogo mi teško idem na jake terapije svaki dan, dođem kući i odmah u krevet – rekla je Rada u lajvu na Tiktoku.

– Borim se nekako, držim se. Saznala sam da imam rak dojke pre osam meseci. Imala sam bolove, ali nisam znala da imam rak dojke i deca su me naterala da idem kod doktora. Kupovala sam tablete, mislila sam da je prehlada i reuma. Međutim, doktori su mi pronašli rak dojke i morala sam na operaciju  – istakla je Rada nedavno za „Blic“.

Pročitajte i: Došao je kraj: Ljuba Aličić se povlači sa estrade, ovo je glavni razlog

– Posle toga sam morala na terapije. Jake su mi terapije. Nisam htela o ovome u javnosti da pričam zbog svojih fanova, da ih ne bih opteretila. Rekla sam im da kada mi bude bolje da ću biti na lajvu na TikToku.

Iako je u bolnici Rada se trudi da sačuva svoj osmeh i da prkosi teškoj bolesti.

Još iz kategorije