Lepi Luka zabezeknuo javnost: Oženjeni muškarci mi redovno šalju novac

24.08.2024

18:05

By

Lepi Luka tiktoker

Instagram / @radivojevicluka_official

Lepi Luka, poznati tiktoker, izazvao je pravu buru reakcija kada je otkrio da su neki od njegovih sponzora zapravo oženjeni muškarci.

Luka, koji je stekao slavu zahvaljujući kontroverznim lajvovima na popularnoj društvenoj mreži TikTok, otvoreno je govorio o svojoj zaradi i luksuznom životu.

Tiktoker Lepi Luka ima sponzore koji mu redovno šalju novac

– Za mesec dana najviše sam zaradio između 13.000 i 15.000, priznao je Luka, dodajući da uživa trošeći novac na putovanja i druženja, a navodi Alo.rs.

– Upravo sam se vratio iz Budve, gde sam proveo mesec dana u dobrom provodu. Sledeća destinacija je Dubai.

@radivojevicluka_ TEA NA APARATIMA AHAHAHAHAHAHAHA#lepiluka #fyp #foryou #foryoupage #aleksandraprijovic #teatairovic ♬ original sound – Lepi Luka 🙈

U svojoj ispovesti, Lepi Luka je otkrio i da ima sponzore među oženjenim muškarcima koji mu redovno šalju novac.


– Pre tri godine javio mi se jedan muškarac i rekao da mu se sviđam, iako je oženjen. Od tada mi redovno šalje uplate od 400 do 1.000 evra, samo da bih postavljao slike na storije, jer voli da me gleda, ispričao je tiktoker.

Luka je takođe podelio svoje razočaranje u ljubav, navodeći da je prestao da veruje u romantične veze nakon bolnog iskustva pre dve godine.

– Ovo vreme je ludo, nemam poverenja ni u koga. Čak ni porodicu. Oni su zadovoljni što zarađujem, ali ne vole moju javnu karijeru – zaključio je on.


Slične teme:
Pred njim je ogromna borba: Neca Lazić krenuo na tešku operaciju, samo jedno je izustio
Melina Džinović ne mrda iz stana od bruke: Isplivalo još prljavog veša iz braka sa Harisom


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram / @radivojevicluka_official

Još iz kategorije