Nikoli Jokiću prišla prezgodna stjuardesa: Ono što je oženjeni košarkaš uradio niko nije ni sanjao

10.05.2024

20:05

By

Anegdota Nikole Jokića

ATA IMAGES

Nikola Jokić

Anegdota Nikole Jokića sve će vas ostaviti bez tektsa

Proslavljeni NBA košarkaš Nikola Jokić glavna je tema u medijima što zbog uspešnih partija, što zbog privatnog života. Ipak, ova anegdota Nikole Jokića zaista je jedna od najzanimljivijih kada je srpski as u pitanju.

Anegdota Nikole Jokića je priča o kojoj bruji cela Amerika

Naime, ova anegdota Nikole Jokića tiče se situacije sa jednom prelepom stjuardesom za kojom su ludeli svi iz njegovog tima, a ona je prišla samo njemu. Međutim, onda je za ovu lepoticu iz aviona usledio hladan tuš, o čemu je javno progovorio Nikolin kolega Žofri Lovernj.

Anegdota Nikole Jokića

Nikola JokićATA IMAGES

„Kada ste u NBA ligi, uvek putujete privatnim avionom, a posada je uvek ista. Uvek nas dočekuju isti ljudi. Među njima je bila jedna devojka. Ne mogu da vam opišem koliko je lepa. Kao sa video spotova ili filma. Neverovatno, pamtim je posle svih ovih godina. E, kada imate takvu devojku i avion pun košarkaša koji su pritom pomalo neprofesionalni… možete da zamislite scene“, započeo je Lovernj, pa nastavio:

Pročitajte i – Toni priznao sve o prevarama i aferama – Ovo je njegova istina o razvodu od Dragane Mirković

„Ne postoji igrač u tadašnjem timu koji joj nije prišao, nešto pokušao. Dobacivao, tražio telefon. Niko nije mogao da je osvoji. Uvek je bila nedostupna. Tu je bio i Nikola, ali u potpuno drugom stilu. Sve lagano, izokola, bacao neke šale. Zezao se. Nije još čak nikada ni direktno prilazio, ali se uvek šalio. Njoj se to očigledno svidelo, jer je bio drugačiji. Posle jednog putovanja, mi slećemo u Denver i ona prvi put prilazi nekome, dolazi do Nikole daje mu papirić sa brojem telefona. Ceo tim u čudu“, prisetio se Francuz, ali ni to nije bilo sve što se tiče Jokića koji je uvek skroman iako ima mogućnost za sav luksuz, potom je tek usledila ta čuvena anegdota Nikole Jokića:

Pročitajte i – Cecu napustio duhovnik iz Hrama Svetog Save – Vladika Stefan Šarić doneo odluku

„Nikola hladnokrvno ustaje iz aviona i dolazi do mene. Već smo ustalili ritam da ga ja vozim sa aerodroma. Nekoliko minuta vožnje protiče bez razgovora i on se meni okreće odjednom: ‘Žo, evo ti ovaj broj, meni svakako ne treba. Ja imam devojku’. Ja u čudi odgovaram da ne želim broj jer je dala njemu. On samo otvara prozor i baca ceduljicu sa brojem. E to je Nikola Jokić. Uvek hladnokrvan, a i pokazatelj da je pravi porodični čovek. To je scena koju ću uvek pamtiti sa Jokićem“, zaključio je on, te još jednom dokazao da je Jokić uvek uz porodicu.


 

 

 

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije