Duško Tošić objavio sliku iz Dubaija: Zgodna crnka pored njega, on oduševljen

30.04.2024

16:00

By

Razvod Duška Tošića

Duško Tošić objavio sliku iz Dubaija

Bivši fudbaler Duško Tošić, a sada menadžer, uživa u slobodnom vremenu i trenutno je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, tačnije u Dubaiju, odakle se i oglasio.

Još uvek zakoniti muž Jelene Karleuše u poslednje vreme veoma je aktivan na društvenoj mreži Instagram, te često možemo videti fotografije iz provoda, putovanja, a poslednja je izazvala veliku pažnju.

Duško Tošić objavio sliku iz Dubaija, zgodna crnka pored njega

U prvom planu bio je luksuzni hotel u obliku jedra, zaštitni znak Persijskog zaliva, ali to nije ono što se komentariše.

Duško Tošić objavio sliku iz Dubaija

Duško je, verovatno slučajno, uslikao i misterioznu crnku, koja je sedela i ispijala piće u jednom od plažnih barova i bila okrenuta leđima.

Bila je sama, i verovatno se sasvim slučajno našla u kadru dok je Duško hvatao najbolji ugao kako bi snimio impozantno zdanje koje se uzdizalo u daljini, a evidentno je da je i on sam bio oduševljen pogledom i hotelom.


Pročitajte: Cecin sin ovako izdržava porodicu- Veljko Ražnatović razvija biznis kod tasta i tašte u Titelu

Iako je Karleuša potvrdila da oni više nisu u ljubavnom odnosu, činjenica je da žive i dalje pod istim krovom zbog dece. Duško se ne oglašava u medijima povodom privatnog života, a samo jednom je pričao o sinu, u periodu kada je ljubav između nekadašnjeg fudbalera i njegove supruge Jelene Karleuše bila velika i čvrsta.

Život Jelene Karleuše

Nedavno je društvenoj mreži TikTok ponovo počeo da kruži stari snimak Duška Tošića na kome u jednom intervjuu pominje svoju veliku želju – da pored tetovaža imena ćerki Nike i Atine, koje su njegov najveći blagoslov, istetovira ime sina.

Duško Tošić objavio sliku iz Dubaija

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

Tošić je nekoliko dana pre rođendana njegovih ćerki odlučio da imena svojih mezimica istetovira na desnoj ruci, što je i uradio, dok je, kako je naveo, levu ruku ostavio za sina.

Pročitajte: Duško Tošić u zagrljaju prelepe brinete- Karleušu nije ni blizu voleo kao ovu ženu

– Leva ruka je prazna, tu očekujem sina – rekao je Tošić pred kamerama „Ekskluziva“, a da li je njegov plan o nasledniku san ili realnost ostaje nam da vidimo.

Još iz kategorije